Tamer Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Propozycja to: Nowe perki Treść: 1. Mądra księga - dostaje się x2 exp 2. Luneta deadshot'a - masz 5% że zabijesz na 1 strzał 3. Królicza łapka - masz 20% że oddany w ciebie strzał "spudłuje" (nie dostaniesz dmg) 4. Milioner - Dostajesz o 2 kredyty więcej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Nie. Nie potrzeba nowych itemow, lecz zmiany obecnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Dobry pomysł, ale trzeba też usunąć parę niepotrzebnych i dopiero wtedy na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Wyjebac te co useless są i dodać nowe Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Najlepiej wywalić te które są bezużyteczne/nie działające perki i wstawić te bądź jeszcze jakieś inne 😜 // Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Aby nie dodawać nowego tematu dopiszę tutaj. Żeby te perki które napisałem do góry dodać w zamian za niedziałające. Silver - Daje p90 które zadaje tak mało dmg że aby zabić trzeba oddać z 30 strzałów w głowę (z bliska) Typowy seba - nic nie daje/zmienia. Zaćmienie księżyca - Ma oślepić przeciwnika a z tego co widziałem to jedynie zmienia kolor ekranu na zielony lecz widoczność jest ta sama. Dodam jeszcze że perki z mojej propozycji są dość moce i mogą być jako "Legendarne" mniejsza szansa na drop oraz na starcie zamiast 100% mają 50%. Oczywiście jak by takie coś już było to do "legendarnych" powinien należeć jeszcze Moduł Odrzutowy II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi