TakiAnonimek Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Nick oskarżonego: fin Opis sytuacji: zmienianie nazwy kanału. Serwer: TS Dowody: 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbodominik Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Dołączam się zachowują się dość dziecinnie Nie miłe przywitanie Admina :(( Nick : Dawka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 proponował bym zwalić ze stołka te osoby mentalnie po niżej 12 lat . Połowa administracji na za dużo sobie pozwala wchodzą na nasz kanał i zmieniają wszystko prosił bym o skrócenie smyczy pozdrawiam 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PATSON Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Dawka i Fin to nie administratorzy ts'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 polecam sprawdzic pierw kto zmienia nicki, plus dawka fin nie maja chanel admina na waszym kanale xD pog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka1369 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Godzinę temu, Turbodominik napisał: Dołączam się zachowują się dość dziecinnie Nie miłe przywitanie Admina :(( Nick : Dawka Mordo, nie wiem co to ty piszesz kiedy ja do Ciebie niemile sie przywitałem. Nie miałem nigdy do Ciebie żadnego problemu a ty jakies głupoty piszesz Jesteś chłopie nie poważny jakieś bajki sobie wymyslasz i kto tu sie zachowuje dziecinnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Skoro TurboDominik ma admina to dlaczego nie zareagował? Poza tym nazwa kanału musiala została zmieniona przez osobę, która ma channel admina. (Fin Dawka nie mają nawet admina) 2 SPAM, łączę 2 posty w 1 Przez SK4N3R, 22 Lutego 2020, edytowane 22 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka1369 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 6 minut temu, dawka1369 napisał: Mordo, nie wiem co to ty piszesz kiedy ja do Ciebie niemile sie przywitałem. Nie miałem nigdy do Ciebie żadnego problemu a ty jakies głupoty piszesz Jesteś chłopie nie poważny jakieś bajki sobie wymyslasz i kto tu sie zachowuje dziecinnie. Do tego ja nie mam na żadnym kanale channel admina wiec nie moge zmieniac nazwy kanału, pomyśl i sprawdź bo mógł ktoś sobie dać taki nick jak ja, ponieważ nie było mnie wtedy nawet na tsie... Jesteś strasznym bez mózgiem i łykasz wszystko, nie wiem jak możesz mieć w ogole admina kiedy oskarżasz kogoś bez sprawdzenia czy ktoś sobie nicku nie zmienil... 1 zachowuj kulturę na forum Przez SK4N3R, 22 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiAnonimek Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Niech jakaś osoba rangą wyżej obczai sobie logi. Wtedy zobaczymy co kto robił 1 SPAM Przez SK4N3R, 22 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka1369 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Noi wszystko. I nie oskarżajcie bez dowodów tylko po nicku... Bo serio jest to wkurzające, pozdroo 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 siedżąc na kanale nie musi być aktywny każdy kto ma plus 15 iq by to wiedział dzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbodominik Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 26 minut temu, Domcia napisał: Skoro TurboDominik ma admina to dlaczego nie zareagował? Zareagowałem naprawiłem ale jeśli mnie nie ma musieli iść na publiczny . Spoko zachowanie lecz mnie nie zdenerwujecie Dziękuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulin Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Nie rozumiem cie, masz admina nie umiesz wejść i porozmawiać ? Twoje ziomeczki maja ciekawe nazwy obrażające nas zachowanie poziom podstawówka napewno masz 18 lat ?:) niekonwencjonalna osoba na złym stanowisku pozdrawiam 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 20 minut temu, dawka1369 napisał: Do tego ja nie mam na żadnym kanale channel admina wiec nie moge zmieniac nazwy kanału, pomyśl i sprawdź bo mógł ktoś sobie dać taki nick jak ja, ponieważ nie było mnie wtedy nawet na tsie... Jesteś strasznym bez mózgiem i łykasz wszystko, nie wiem jak możesz mieć w ogole admina kiedy oskarżasz kogoś bez sprawdzenia czy ktoś sobie nicku nie zmienil... łyka to twoja stara elo 2 wulgarny język, obraza Przez SK4N3R, 22 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulin Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 7 minut temu, edi napisał: łyka to twoja stara elo Ile ty masz człowieku lat ? reprezentujesz swojego koleżkę ? 1 SPAM Przez SK4N3R, 22 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbodominik Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 12 minut temu, kulin napisał: Nie rozumiem cie, masz admina nie umiesz wejść i porozmawiać ? Twoje ziomeczki maja ciekawe nazwy obrażające nas zachowanie poziom podstawówka napewno masz 18 lat ?:) niekonwencjonalna osoba na złym stanowisku pozdrawiam 😜 Kocham was nie zmieniajcię się <333 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 14 minut temu, kulin napisał: Nie rozumiem cie, masz admina nie umiesz wejść i porozmawiać ? Twoje ziomeczki maja ciekawe nazwy obrażające nas zachowanie poziom podstawówka napewno masz 18 lat ?:) niekonwencjonalna osoba na złym stanowisku pozdrawiam 😜 no to jak większość tego ts 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka1369 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Teraz, Turbodominik napisał: Kocham was nie zmieniajcię się <333 Jestes nienormalni po matce mi jedziecie, chcialem normalnie sprawe wyjasnić. A ty cos piszesz o 18latach XDDDDDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0st Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Bez kitu najwięcej osób się wypowiada, którzy nic nie wiedza a gębę otwierają. To prawda, administracja na ts3 za bardzo sobie pozwala na wszystko jakby byli Panami tego serwera. Siedzę długo i obserwuje, wiec wiem jacy są, no cóż, życie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbodominik Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Teraz, dawka1369 napisał: Jestes nienormalni po matce mi jedziecie, chcialem normalnie sprawe wyjasnić. A ty cos piszesz o 18latach XDDDDDDDD Normalnie sprawe XDDDD Wbijać w 8 na kanał Wbij sam i pogadajmy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulin Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Teraz, edi napisał: no to jak większość tego ts Jak przychodzą takie osoby jak ty i twoi znajomi to się nie dziw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 7 minut temu, kulin napisał: Ile ty masz człowieku lat ? reprezentujesz swojego koleżkę ? myśle że wyzwiska z waszej strony to nie rozmowa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) faktycznie dorosle zachowanie Edytowane 22 Lutego 2020 przez Protohype 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 1 minutę temu, dawka1369 napisał: Jestes nienormalni po matce mi jedziecie, chcialem normalnie sprawe wyjasnić. A ty cos piszesz o 18latach XDDDDDDDD hoo chyba ktoś miał waksy na paru lekcjach Polskiego 1 SPAM Przez SK4N3R, 22 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 1 minutę temu, Protohype napisał: co wnosi faktycznie wnosi to ci stary wstyd zamiast wypłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi