Skocz do zawartości

[Przyjęta]ZACHOWANIE ADMINISTRACJI - TEAMSPEAK Arenaskilla.pl

Udostępnij

TakiAnonimek

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Turbodominik napisał:

eloo.png.92ddeaa86ef33b1e1aff9c2ad4f5e259.png

Dołączam się zachowują się dość dziecinnie 

Nie miłe przywitanie Admina :((

Nick : Dawka

Mordo, nie wiem co to ty piszesz kiedy ja do Ciebie niemile sie przywitałem.  Nie miałem nigdy do Ciebie żadnego problemu a ty jakies głupoty piszesz :) Jesteś chłopie nie poważny jakieś bajki sobie wymyslasz i kto tu sie zachowuje dziecinnie.  

6 minut temu, dawka1369 napisał:

Mordo, nie wiem co to ty piszesz kiedy ja do Ciebie niemile sie przywitałem.  Nie miałem nigdy do Ciebie żadnego problemu a ty jakies głupoty piszesz :) Jesteś chłopie nie poważny jakieś bajki sobie wymyslasz i kto tu sie zachowuje dziecinnie.  

Do tego ja nie mam na żadnym kanale channel admina wiec nie moge zmieniac nazwy kanału, pomyśl i sprawdź bo mógł ktoś sobie dać taki nick jak ja, ponieważ nie było mnie wtedy nawet na tsie...

Jesteś strasznym bez mózgiem i łykasz wszystko, nie wiem jak możesz mieć w ogole admina kiedy oskarżasz kogoś bez sprawdzenia czy ktoś sobie nicku nie zmienil...

• Haha! 1
zachowuj kulturę na forum

Przez SK4N3R,

20 minut temu, dawka1369 napisał:

Do tego ja nie mam na żadnym kanale channel admina wiec nie moge zmieniac nazwy kanału, pomyśl i sprawdź bo mógł ktoś sobie dać taki nick jak ja, ponieważ nie było mnie wtedy nawet na tsie...

Jesteś strasznym bez mózgiem i łykasz wszystko, nie wiem jak możesz mieć w ogole admina kiedy oskarżasz kogoś bez sprawdzenia czy ktoś sobie nicku nie zmienil...

łyka to twoja stara elo 

• Smutne. 2
wulgarny język, obraza

Przez SK4N3R,

12 minut temu, kulin napisał:

Nie rozumiem cie, masz admina nie umiesz wejść i porozmawiać ? :)

Twoje ziomeczki maja ciekawe nazwy obrażające nas zachowanie poziom podstawówka napewno masz 18 lat ?:) 

niekonwencjonalna osoba na złym stanowisku pozdrawiam 😜

asfasfasfa.png.b1efcd47e557ca1d12af9861e2bf4fa6.png

Kocham was nie zmieniajcię się <333

• Smutne. 2

14 minut temu, kulin napisał:

Nie rozumiem cie, masz admina nie umiesz wejść i porozmawiać ? :)

Twoje ziomeczki maja ciekawe nazwy obrażające nas zachowanie poziom podstawówka napewno masz 18 lat ?:) 

niekonwencjonalna osoba na złym stanowisku pozdrawiam 😜

no to jak większość tego ts 

• Smutne. 1

Bez kitu najwięcej osób się wypowiada, którzy nic nie wiedza a gębę otwierają. To prawda, administracja na ts3 za bardzo sobie pozwala na wszystko jakby byli Panami tego serwera. Siedzę długo i obserwuje, wiec wiem jacy są, no cóż, życie.

• Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności