Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Syf na JB

Udostępnij

Lylu2

Rekomendowane odpowiedzi

Admin jest Online, wszyscy nadużywają mikrofon, młyn jest jak cholera... Nie da się prowadzić gracze później prują się do CT że to ich wina.

Przyjmujecie "małolatów" do administracji nie wszystkich i siedzą na tym serwerze i tylko Ct pilnują zamiast ogarniać też tt np. za nadużywanie mikro lub przeszkadzanie w prowadzeniu, no żenada...

Aż mi szkoda tej dyszki wydawać na taki młyn...

• Lubię to! 1

1. zgłosiłeś graczów łamiących regulamin przez komendę !zglos, !call lub u@?

2. zwracałeś uwagę adminowi np. przez mikrofon, że inne osoby przeszkadzają w prowadzeniu?
3. czemu nie napisałeś skargi?

4. jakie widzisz rozwiązanie tego problemu?

- chcesz mieć mniej adminów a starszych?

- jak będzie wyglądał serwer, kiedy będzie mniej adminów?

- chcesz wyższych kar dla graczy? jeśli tak, to jakie będą konsekwencje?

proszę o merytoryczną odpowiedź ;)

• Lubię to! 1

No w sunie

1. To nie nie zgłaszałem to fakt, ale będąc w CT " nie ma czasu "

2. No nie, tylko na własną rękę próbowałem uciszyć. :/ 

3. Ja idąc grać w grę idę się relaksować chyba po to są gry a nie latać po forach i skargi pisać :/ 

4. Noże i by to był mały błąd zwiększyć próg wiekowy podań ze względu na to że faktycznie admin na JB jest potrzebny "24/7" lecz lepiej obserwować niektórych adminów na początku ich kadencji.

No przytoczę się do tego że wtedy dostałem bana bo palnąłem coś bez namysłu i fakt może i to była moja wina ale dostałem CTbana pod powodem " Nie ogarniasz " przez 7 lat odkąd gram na trybach JB 
Nigdy jeszcze nie dał mi takiego bana, bo jeśli nie czuję się na siłach to nie idę a tu właśnie " małoletni @ " taką niespodziankę mi dał. Ja nie chcę żadnej kary dla niego czy coś ale ja wiem jak się poczuwają 
Tacy admini, nie powiem są też z niższym wiekiem ale nie wychodzą poza szereg z graczami, wiedzą że można się pomylić, że nie jesteśmy robotami i każdy tu (na serwer) przychodzi for fun.

Godzinę temu, Maciej napisał:

1. To nie, nie zgłaszałem... (osób łamiących regulamin) to fakt, ale będąc w CT " nie ma czasu "

2. No nie... (nie sygnalizowałem niczego adminowi przez mikrofon) tylko na własną rękę próbowałem uciszyć. :/ 

3. Ja idąc grać w grę idę się relaksować chyba po to są gry a nie latać po forach i skargi pisać  :/

cqDTFPP.png

mam nadzieję, że rozumiesz przekaz. admin nie zawsze będzie interpretował zachowanie graczy tak samo jak Ty, a też druga sprawa: nie wszystko da się czasem w jednym momencie ogarnąć. współpracujcie z adminami ... :pepeL:

Godzinę temu, Maciej napisał:

4. Noże i by to był mały błąd zwiększyć próg wiekowy podań ze względu na to że faktycznie admin na JB jest potrzebny "24/7" lecz lepiej obserwować niektórych adminów na początku ich kadencji.

No przytoczę się do tego że wtedy dostałem bana bo palnąłem coś bez namysłu i fakt może i to była moja wina ale dostałem CTbana pod powodem " Nie ogarniasz " przez 7 lat odkąd gram na trybach JB 
Nigdy jeszcze nie dał mi takiego bana, bo jeśli nie czuję się na siłach to nie idę a tu właśnie " małoletni @ " taką niespodziankę mi dał. Ja nie chcę żadnej kary dla niego czy coś ale ja wiem jak się poczuwają 
Tacy admini, nie powiem są też z niższym wiekiem ale nie wychodzą poza szereg z graczami, wiedzą że można się pomylić, że nie jesteśmy robotami i każdy tu (na serwer) przychodzi for fun.

1. Jak Major Admin ma obserwować nowych adminów? Chyba nie będą wchodzić incognito na serwer i sprawdzać adminów jak reagują. Nie będą też chyba oglądać wszystkich demek z udziałem admina :?

Major admin nie jest w stanie dostrzec wszystkich wad i zalet kandydata. m@ tworzy opinię o kandydacie na postawie wspólnej gry. Wszystko poza tym jest ciężkie do zweryfikowania przez m@. Resztę weryfikują gracze.

2. Sam napisałeś, że popełniłeś błąd. Dla większości adminów jesteś tu nowy. "nowy to duże prawdopodobieństwo, że nie ogarnia" Jeśli postąpili zgodnie z taryfikatorem to nie można mieć do nich żadnych pretensji. Oni muszą dbać o przebieg rozgrywki.

• Haha! 1

Tylko jeszcze przytoczę do tego że 

2 minuty temu, SK4N3R napisał:

Oni muszą dbać o przebieg rozgrywki.

No dobrze to dlaczego nie mutują graczy którzy nadużywają mikro, większości TT wtedy nie słyszy poleceń a tak jest dosyć często, to akurat można rozwiązać w inny sposób zaraz napisze propozycje no ale narazie tak to wygląda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności