Jakub_sayji Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/ToTylkoJA123/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198188819715 Nick oskarżonego: † MóW Mi POMPKABICEPS † Opis sytuacji: jak wiadomo ten gracz jest nieuzdolnionym intelektualnie adminem na Jb. Osoba ta wchodząc na serwer niezwłocznie powiedziała aby się ogarnąć bo polecą muty. Po chwili dostałem freekilla i odezwałem się do warna dlaczego skoro wykonałem polecenia wtem dostałem mute na 30m od niego. Chce zaznaczyć że na serwerze od ponad 30 minut był ey wheemie i żadego odstrzeżenia nie dostałem. Jest to nie pierwsza tego typu sytuacja na JB i kolejna której domagam się rozwiązania. Oczywiście nie omieszkam napisać że admin ma prawo ukarać innego admina tylko wtedy kiedy szkodzi on sieci serwerów. Serwer: JB Dowody: (GOTV) mapa minecraft około 20:10 gotv Ps: Chcę aby głos w tej sprawie zabrał MrWhite 3 1. zachowuj kulturę na forum 2. na JB nie masz admina Przez SK4N3R, 21 Lutego 2020, edytowane 21 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nie wykonałeś poprawnie poleceń, warden cię o tym powiadomił a ty dalej krzyczałeś fk Po tym powiedziałem żeby nie nadużywać a ty znów gadałeś więc dostałeś muta proste + §5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut, bezpodstawne warny; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy. Więc skarga do odrzucenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_sayji Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) 5 minut temu, PompkaBiceps napisał: Nie wykonałeś poprawnie poleceń, warden cię o tym powiadomił a ty dalej krzyczałeś fk Po tym powiedziałem żeby nie nadużywać a ty znów gadałeś więc dostałeś muta proste + §5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut, bezpodstawne warny; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy. Więc skarga do odrzucenia proszę obejrzyj demko z mapy i znajdź gdzie krzyczę fk warna nie było słychać bo nie potrafiłeś wykonać swojej roboty. Mut jest na 30m ale łamiesz swój regulamin gdzie jasno jest napisane "Admin ma prawo ukarać innego admina tylko wtedy kiedy szkodzi on sieci serwerów" Co do ostrzeżenia nie dałeś go więc tutaj nie kłam Edytowane 21 Lutego 2020 przez Jakub_sayji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Wypowiem się bo byłem przy całej sytuacji. Dałem wam zakaz skakania do odwołania, potem ostatnia reakcja na zabijanie podskocz. Wszyscy podskoczyli oprócz jednej osoby i nagle zaczęłiście wszyscy krzyczeć że fk a ty szczególnie, więc według mnie mut był słuszny i ciesz się że tylko na 30 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheemieORbirthday Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Wtedy juz nie mialem adma bo zlozylem rezygnacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) nie było fk mute słuszny odrzucone ps. @ RupTaKogarnij admina bo robi młyn na jb. Edytowane 22 Lutego 2020 przez ravii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi