bartaz Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nick: bartaz Nick oskarżonego: Nie jestem w stanie określić, ale chyba XDDDD i ktoś jeszcze Opis sytuacji: z respa CT wskakiwali górą na resp TT i go bili ( nie wiem czy to można uznać za skracanie ) Serwer: Deathrun v1 || cs 1.6 Dowody: HLTV z mapy deathrun_govno, godzina rozpoczęcia mapy: 2020-02-21 20:56, wydaje mi się, że przez całą mapę tak robili, lecz na początku mnie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 zbanuje graczy jak ich tylko zobacze na serwerze. Nastepnym razem napisz tez innych graczy co skanowali, Do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi