Skocz do zawartości

[Rozwiązane] odwołanie v2

Udostępnij

copsil

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze) copsil :v
Nick admina:(od którego dostałeś bana) Cioseek
Długość bana:(Czas bana) PERM :/
Data i godzina:(dostania bana) 18:10 w tą niedziele 

Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Jairbreak
Powód bana:(podany przez admina) Cheatowanie

Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) niestety nie pamiętam

Chociałbym ponownie złożyć wniosek o odwołanie, prosiłbym o ponowne obejrzenie demka najlepiej od innych administratorów i wysluchać moich argumentów dotyczące mojej gry.

Nie widziałem demka jak to wyglądało na x-ray przez scianę, ale mam pewność, że nie cheatowałem bo grałem wtedy bez cheatów i mam pewność dotyczące mojej niewinności. Nie chce dostać bana za cheatowanie chociaż

tego nie robiłem, w cholere jest przykro ze serwer na którym grywałem bardzo często i świetnie sie bawiłem na serwerze, administracja dała mi perma, oraz moje poprzednie odwołanie zostały odrzucone, przykre to po prostu. Od bana minęło troche czasu i jak wejdziecie na moj profil to vaca niema, w oglądaniu demka wezcie pod uwage, sluch, movment, oraz fart... Sądzę, że ban został zbyt pochopnie postawiony. Nie cheatowałem, i moge pokazać swoje inne akcję lub udowodnić, że nie cheatuje, grając 1v1 udostępniajac ekran, badz nagrałbym live OBS'em.. Nie wiecie jakie to uczucie, dostać perma za niby cheatowanie. Zarazem miłe , ale byloby jakby mi nie zależało na tym serwerze, ale głownie przykre. Poniżej zostawiam link do poprzedniego odwołania.. Prosiłbym, żeby jakiś LEM obejrzał to demko i sam zweryfikował moją gre (ale nie koniecznie LEM). Będę walczył o swoją niewinność..

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego odwołania.

Edytowane przez copsil
  • Smutne. 3

11 godzin temu, sher napisał:

nie rozumiem absolutnie twojego toku myślenia, jak napisałeś odwołanie, które ci odrzucili, to raczej nie rozpatrzą tego inaczej jak napiszesz drugie.

a jakby naprawdę ci zależało na zagraniu na tym jb, to jest jeszcze jedno wyjście :))

1.PNG.4a0da389937c2343bb22f9fc9d908b48.PNGimage.png.add6f5d291bd68c01c5a1599740e0278.png

@sher Jeżeli byś dostał perma nieslusznego kiedykolwiek to byś wiedział co czuję :)

Po prostu chce żeby nie oceniał mojej gry jakiś kałach lub gold bo widać odskocznie gry LEM>Kałach. Jak ktoś rozgarnięty mnie sprawdzi jest szansa na unbana, współczuje też masy ludzi którzy też dostali na pewno nieslusznego perma na tym serwerze.

Edytowane przez copsil

moge miec juz tego perma mam wypierdolone w was silverki, nie zagram i bede kazdemu odradzał waszego sieci serwerów, kurwa zeby dostac perma za nic, dac bana o tak poważynm rygole, dal mi jebany 14 letni admin z golda NOZ KURWA, czekajcie na recenzje serwera na yt pozdrooooooooo

No to tak. Zaczniemy może od werdyktu - Podtrzymuję opinie SKJ'ta odnośnie "zawieszonego celownika na modelu", WH dla mnie zbyt oczywiste. Zacytuję też twoje wypowiedzi i je wyjaśnię  " to konto to moj smurf.." - co za problem grać na mainie na 99% nikt by Cię nie rozpoznał "Prosiłbym, żeby jakiś LEM obejrzał to demko i sam zweryfikował moją gre (ale nie koniecznie LEM)." - Co ma ranga do rzeczy? Kolega z fachu miał bodajże orzełka, ja aktualnie posiadam Suprema i parę dobrych lat doświadczenia (włącznie z doświadczeniem z cheatami) "oczekiwanie na unbana i ogladania demka juz tydzien trwa" - Pierwsze odwołanie napisałeś i zostało rozpatrzone w 24 godziny. a podpunkt brzmi  " Odwołanie od bana permanentnego z powodem czitujesz może zostać rozpatrzone do 7dni od otrzymania bana." (Dzisiaj jest ostatni dzień) a napisałeś odwołanie do decyzji w środę, więc jaki tydzień?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności