DragaCZ Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Nick: (DragaCZ) Steam: (Link do profilu steam, jeśli chodzi o CS:GO) Usługa: (Lisz Super Premium) Data nabycia: (z 6 lata temu) Serwer: (DRv1) Sposób płatności: (SMS) Rodzaj sklepu: (przez gg) Opis problemu: (Witam. Kupiłem lisz super premium z 6 lata temu gdzieś, przestałem grać i teraz chciałem pograć ale niestety zapomniałem hasła czy jest może opcja odzyskania hasła z góry dziękuje za rozpatrzenie postu POZDRAWIAM) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Jeżeli zapomniałeś hasła do steam to musisz pisać do steam suport bo AS ci nie pomoże odzyskać hasło do steam 1 1 Ten dział zdecydowanie nie dotyczy adminów. Proszę się w nim nie wypowiadać. Przez Avgariat, 21 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragaCZ Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 38 minut temu, Tetsuya napisał: Jeżeli zapomniałeś hasła do steam to musisz pisać do steam suport bo AS ci nie pomoże odzyskać hasło do steam Zapomniałem hasła do premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 21 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Sprawa zostanie rozwiązana w korespondencji prywatnej. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi