xenovskypl Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Link poszkodowanego do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198870865891/ Link tej nie fajnej osóbki https://steamcommunity.com/id/dMIND3viL/ Opis sytuacji:Dmind 3VIL wyzywa daje załącznik : macie tam napisane jak mnie wyzywa od lesby i jeszcze od jakis tam odbytow mnie wyzywal Serwer JB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) xD. Raz cię wyzwałem, bo ty pierwszy zacząłeś na prywatnym czacie ......... - Sam najpierw zacząłeś prosić o fajki na jb (1000) Więc - Proszenie o fajki (Przeczytaj sobie regulamin). - Byłeś taki pewny ..... Sam najpierw zaczynasz, a potem się dziwisz ..... Także proszę cię. Jeżeli piszesz skargę to porządnie. Edytowane 15 Lutego 2020 przez dMIND3viL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenovskypl Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 4 minuty temu, dMIND3viL napisał: xD. Raz cię wyzwałem, bo ty pierwszy zacząłeś na prywatnym czacie ......... - Sam najpierw zacząłeś prosić o fajki na jb (1000) Więc - Proszenie o fajki (Przeczytaj sobie regulamin ). - Byłeś taki pewny ..... Sam najpierw zaczynasz, a potem się dziwisz ..... Także proszę cię. Jeżeli piszesz skargę to porządnie. Eeee nie wyzywalem tylko kurwa pisalem a jak tak to nie odwolouje mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenovskypl Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) 25 minut temu, dMIND3viL napisał: xD. Raz cię wyzwałem, bo ty pierwszy zacząłeś na prywatnym czacie ......... - Sam najpierw zacząłeś prosić o fajki na jb (1000) Więc - Proszenie o fajki (Przeczytaj sobie regulamin). - Byłeś taki pewny ..... Sam najpierw zaczynasz, a potem się dziwisz ..... Także proszę cię. Jeżeli piszesz skargę to porządnie. *Pisalem kurwa na pv bo przewaliłem fajki które on mi dał* nie spam tym .... Edytowane 15 Lutego 2020 przez xenovskypl 1 kulturka, to samo post wyzej Przez PiKe, 15 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenovskypl Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 56 minut temu, xenovskypl napisał: *Pisalem na pv bo przewaliłem fajki które on mi dał* nie spam tym .... sry pike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 gag dla kolegów po 60 i będzie dobrze (do nadania) ( @ frosztjzmień nametag bo banicja) zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi