Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na Admina JB Pabixona

Udostępnij

Sm3rf

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/ciszko/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198343259056

Nick oskarżonego: PABIXON ArenaSkilla.pl
Opis sytuacji: Zachowanie nie pasujące do admina m.in. prowokacje typu i co zabiłeś Pabixona i sie cieszysz , wyzywanie graczy od randomów sytuacja : Rozmowa Pabixona z Tomkiem . Pabixon używa takiego określenia na graczy jak cytuje ok. całe zdanie No jakieś randomy chcą mnie zgłosić ... pewnie nawet sie nie zastosuja do wzoru. Na kolejnej mapie byłem w celi z p250 słuchałem poleceń aż wkońcu wyciągnałem to p250 i go zabiłem a on do mnie coś typu takiego tekstu i co podjarałeś sie. Któraś tam runda idziemy na mape  i była ta skakanka ta pozioma i mówi że startuje na 2.25 a była ok 3.30 . I zastartował na 3.25 i pozniej mu pisze ze ma 2 fk a on ma to w nosie to go raz wyzywalem to dostalem bana . A zabawy nie dał.

Wszystko dokładnie widać na demku.
Serwer: ArenaSkilla Jailbreak
Dowody: Demko z mapy facebook godzina ok.6 rano (jak dodaje tego posta jeszcze nie ma z niej demka) i jb_snow zaraz po facebooku 

I te konkretne sytuacje dzieja sie na tych 2 mapkach

39 minut temu, RUMUN_Andrzej napisał:

Ale random to nie obraza, tyko opis na nowego gracza xD?

Też się z tym zgadzam, jeśli chodzi o tą "prowokacje" to rzeczywiście było coś tego typu co wypisałeś, aczkolwiek nie powiedziałbym czy była to prowokacja, chociaż to już ocenią osoby oglądające demko. na tym snow v2 gdzie poszliśmy na tą skakankę to po prostu nie skupiłem się na tej początkowej cyfrze. Chociaż moim zdaniem to nie musiałem tego mówić, a po drugie gdy się rozpoczęło tą skakankę to było to jakby odliczanie więc każdy dobrze wiedział kiedy ona przejdzie w ruch.

Godzinę temu, RUMUN_Andrzej napisał:

Ale random to nie obraza, tyko opis na nowego gracza xD?

To nie jest obraza tylko bardziej prowokacja.

@ PABIXONuważaj z tymi prowokacjami, najlepiej aby ich w ogóle nie było. Oczywiście za takie lekkie prowokacje przecież nic nie zrobię.

5 godzin temu, Sm3rf napisał:

to go raz wyzywalem to dostalem bana

A co miałeś zostać pochwalony?

5 godzin temu, Sm3rf napisał:

Któraś tam runda idziemy na mape  i była ta skakanka ta pozioma i mówi że startuje na 2.25 a była ok 3.30 . I zastartował na 3.25

Za takie coś się czepiacie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności