Elo Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) nick:�Jakub� nick oskarżonego: Adzik link do profilu Steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198972157284 opis sytuacji: Warden odwołał totalny bezruch a mieliśmy jeszcze bezruch jako jedyny się nie ruszyłem to teroryści mówili że się ruszyłem więc oskarżony mnie zabił. Niedość że fk to jeszcze chłop nie ogarnia.Po całej sytuacji oskarżony wyszedł z serwera. mapa:jb_facebook godzina około 18:45 Edytowane 12 Lutego 2020 przez Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 §5.2. Jeżeli dowodem jest demo z GOTV/HLTV, należy podać przybliżony czas gry oskarżonego. §5.3. Zaleca się podać rundę, w której występuje opisywana sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Adzik - fk (nie widział sytuacji i posłuchał martwego gracza mówiąc "biorę to na własną odpowiedzialność") - ctban 120 min Łukasz - podpowiadanie - mute 120 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi