ReT Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Nick: D3V Nick oskarżonego: Joker, Peterek Opis sytuacji: Przez caly czas się obrazaja i przeklinaja Serwer: HnS Mapa: seek_winterday godzina około 23. nie byłem od początku mapy wiec nie wiem czy od początku się tak obrazali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyjebaneJajca Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Demka obejrzałem i dostaną odpowiednie kary. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 4 godziny temu, WJajca napisał: Demka obejrzałem i dostaną odpowiednie kary. Nie ty tu jesteś UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Peterek (Steam) - obraza, kultura - mute 3d Joker ♤ (Steam) - obraza, kultura - mute 3d Nadane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi