NiceOne Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Nick: phoon Wiek: 22 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: myślę, że przyda się dodatkowa ogarnięta osóbka do jakiejś tam pomocy, adminów za wielu nie ma a gram w miarę aktywnie, więc czemu by nie? Doświadczenie w adminowaniu: w sumie bardzo dobre, to samo co w 1.6 tylko inne komendy Jak długo gram w CS:GO?: prawie rok czasu W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w tygodniu najczęściej w godzinach wieczornych a przy weekendzie częściej Link GT: https://www.gametracker.com/player/phoon/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/ctbw Mikrofon: pewnie Mutacja głosu: no tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: milion razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Jak najbardziej na tak. +Wiek +Ogarnięcie +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Na Tak +Ogarnięty +aktywność +wiek +/- sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Okres próbny -Grasz tam rzadko ;c +wiek +doświadczenie w miare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 +aktywność +wiek +doświadczenie -bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 +ogarniety +wiek tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Na Tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Jasne że TAK + Wiek ++ Doświadczenie i staż @ Termiibier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alzotr Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +/-sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 9 Lutego 2020 przez Termii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi