Jakub_sayji Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Propozycja: Postawienie serwera zombie escape. Treść: Chwilę się zastanawiałem jakiego serwera/ trybu brakuje w cs:go doszedłem do wniosku, że na polskiej scenie nie mamy żadnego serwera typu Zombie Escape. Serwer mógłby być postawiony dla około 40 graczy. Jeśli ktoś nie wie na czym dany serwer polega to już wyjaśniam. Zacznę od tego, że gra odbywa się na specjalnych mapach stworzonych pod ten tryb. Wszyscy respią się po stronie CT. Każdy wybiera sobie dowolną broń [pistolet i karabin (granaty dostajemy automatycznie)]. Po 10 sekundach wybierane jest kilka losowych osób które dołączają do TT i stają się tytułowym ZM. Celem jest dotarcie do punku ratunkowego i pokonanie Bossa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Wydaję się nudne, taki tryb to zagrasz max 10 razy i znudzi ci się Na Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) Nie chce mi sie szukać ale były takie propozycje i każda była odrzucona z powodem "Kto to zrobi?" Edytowane 4 Lutego 2020 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 nie ma osoby, która zajęła by się takim serwerem. i było już kilka takich propozycji- wszystkie odrzucone. Propozycja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi