Dawidek Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Ostatnio zauwazyłem, że na innych serwerowniach ale również na naszych serwerach są zwierzaki. Chciałbym, żeby takie zwierzaki również zostały dodane do serwera Deathrun.v2. Na serwerze Deathrun v1 są takie pupile u nogi. Prosiłbym o dodanie je też na serwer Dr.v2 Liczę, że społecznośc serwera pomoże mi w dodaniu pupili do nogi i poproszę na tak pod Propozycją. Dziękuje Dawidek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Drv1 ma być "unikatowy" pod tym wzgledem - gdy byłem M@ sam chciałem, aby były zwierzaczki, lecz Bonio sie na to nie zgodzil lecz mimo wszystko Edytowane 3 Lutego 2020 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidek Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Tak przydadzą się fajne zwierzaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Na drv2 wszystkie zwierzaki z wyjątkiem tych co dają skok Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 4 godziny temu, frosztj napisał: Na drv2 wszystkie zwierzaki z wyjątkiem tych co dają skok Na tak Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Ciekawy pomysł Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Nom ogólnie na tak (Ale i tak grają same spocency) można by było oprócz mewa,Golden skipera,no i ogólnie takich za bardzo ułatwiających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) Moim zdaniem bez sensu jest dodawać taką samą rzecz co jest na drv1. Lepszym rozwiązaniem było by dodać jakieś ciekawe/nowe perki np. Dodatkowy skok, 2x exp, 2x kredyty itp. itd. // NIE Edytowane 4 Lutego 2020 przez B0SSM4N 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 To odróżnia DRv1 od DRv2, Na v1 masz zwierzaki, na v2 rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi