Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na admina

Udostępnij

Archmage

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198075050927/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198188819715/

Nick oskarżonego: @ PompkaBiceps
Opis sytuacji: Warden daje polecenia robicie krok przed cele i macie totalny bezruch do odwołania zrobiłem to ustawiłem się przed celą z secretem która byłą obok mojej celi i mnie tak zabił i powiedział że chciałem uciec do secreta , jest to 1 freekill ale nic z tego nic nie będzie
Serwer: Jailbreak
Dowody: 14:05 jb_urwis 6 runda 02.02.2020

• Smutne. 3

6 minut temu, Diablo napisał:

Yyy? Czm kłamiesz ze słowami pompki jak on powiedział ze za 1 fk nic nie ma a nawet go nie ma czy cos w tym stylu wiec troszke beczunia

Bo był freekill ale kurwa regulamin za 1 freekilla nic nie zrobi jeszcze admin to swietny serwer Polecam każdego zagrać tylko się wkurwicie i dostaniecie bana POLECAM SERDZECZNIE KAŻDEMU <3

• Smutne. 1
  • Haha! 1

Dobrze więc tak 

Wydałem polecenie krok przed cele totalny bezruch do odwolania odliczylem a ty jeszcze leciałeś w stronę celi z secretem więc raczej logiczne ,że cie zabiłem

a co do tego powiedziałem ,że to nie był fk a ty powiedzales ,że piszesz skargę 

dlatego powiedzalem Ci ,że nic nie będzie za skarge za jeden fk (którego i tak nie było :D)

+jeszcze chciałbym zwrócić uwagę na twoje zachowanie kiedy mocno obraziłeś mnie i moją rodzinę (pod koniec mapy)

jeżeli skargę będzie przeglądał @ SK4N3R to chciałbym żeby zobaczył na grupę na steam gangu 

jak to pisałeś ,że je*iesz ten serwer i wyzywałeś innych graczy :)

1 minutę temu, PompkaBiceps napisał:

Dobrze więc tak 

Wydałem polecenie krok przed cele totalny bezruch do odwolania odliczylem a ty jeszcze leciałeś w stronę celi z secretem więc raczej logiczne ,że cie zabiłem

a co do tego powiedziałem ,że to nie był fk a ty powiedzales ,że piszesz skargę 

dlatego powiedzalem Ci ,że nic nie będzie za skarge za jeden fk (którego i tak nie było :D)

+jeszcze chciałbym zwrócić uwagę na twoje zachowanie kiedy mocno obraziłeś mnie i moją rodzinę (pod koniec mapy)

jeżeli skargę będzie przeglądał @ SK4N3R to chciałbym żeby zobaczył na grupę na steam gangu 

jak to pisałeś ,że je*iesz ten serwer i wyzywałeś innych graczy :)

Tak zwyzywałem cie nie , @ SK4N3R możesz mnie wywalić nie będę kłamał jak jest na serwerze prawdy nie oszukasz to był freekill najlepiej oceni demko , a i ty nie maiłeś w tedy wardena więc nie kłam że ty dałeś polecenia tylko miał @diablo jeżeli jest to dla ciebie logiczne że lecę w stronę celi z secretem to od razu bunt to na każdej mapie powinieneś zabijać połowę osób na starcie jeżeli taka jest dla ciebie logika 

• Smutne. 2

4 minuty temu, Archmage napisał:

to był freekill najlepiej oceni demko , a i ty nie maiłeś w tedy wardena więc nie kłam że ty 

1.Fk nie było 

2.Wydaję mi się ,że miałem ale nawet jeżeli bym nie miał próbowałeś się zbuntować :)

Edytowane przez PompkaBiceps

5 minut temu, MrWhite napisał:

Byłeś w innej celi i podleciałeś do celi z secretem. Jak najbardziej jest to uznawane jako bunt.

W każdej chwili mogłeś się odwrócić i wiec do secreta.

Więc dobra jak tak uważacie to jak będę w ct będą tak robił jak tu własnie powiedział @ MrWhitebęde zabijał każdego nawet jeżeli secret nie jest rozbity 

• Smutne. 2
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności