Archmage Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198075050927/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198188819715/ Nick oskarżonego: @ PompkaBiceps Opis sytuacji: Warden daje polecenia robicie krok przed cele i macie totalny bezruch do odwołania zrobiłem to ustawiłem się przed celą z secretem która byłą obok mojej celi i mnie tak zabił i powiedział że chciałem uciec do secreta , jest to 1 freekill ale nic z tego nic nie będzie Serwer: Jailbreak Dowody: 14:05 jb_urwis 6 runda 02.02.2020 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Yyy? Czm kłamiesz ze słowami pompki jak on powiedział ze za 1 fk nic nie ma a nawet go nie ma czy cos w tym stylu wiec troszke beczunia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 6 minut temu, Diablo napisał: Yyy? Czm kłamiesz ze słowami pompki jak on powiedział ze za 1 fk nic nie ma a nawet go nie ma czy cos w tym stylu wiec troszke beczunia Bo był freekill ale kurwa regulamin za 1 freekilla nic nie zrobi jeszcze admin to swietny serwer Polecam każdego zagrać tylko się wkurwicie i dostaniecie bana POLECAM SERDZECZNIE KAŻDEMU 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Dobrze więc tak Wydałem polecenie krok przed cele totalny bezruch do odwolania odliczylem a ty jeszcze leciałeś w stronę celi z secretem więc raczej logiczne ,że cie zabiłem a co do tego powiedziałem ,że to nie był fk a ty powiedzales ,że piszesz skargę dlatego powiedzalem Ci ,że nic nie będzie za skarge za jeden fk (którego i tak nie było :D) +jeszcze chciałbym zwrócić uwagę na twoje zachowanie kiedy mocno obraziłeś mnie i moją rodzinę (pod koniec mapy) jeżeli skargę będzie przeglądał @ SK4N3R to chciałbym żeby zobaczył na grupę na steam gangu jak to pisałeś ,że je*iesz ten serwer i wyzywałeś innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 1 minutę temu, PompkaBiceps napisał: Dobrze więc tak Wydałem polecenie krok przed cele totalny bezruch do odwolania odliczylem a ty jeszcze leciałeś w stronę celi z secretem więc raczej logiczne ,że cie zabiłem a co do tego powiedziałem ,że to nie był fk a ty powiedzales ,że piszesz skargę dlatego powiedzalem Ci ,że nic nie będzie za skarge za jeden fk (którego i tak nie było :D) +jeszcze chciałbym zwrócić uwagę na twoje zachowanie kiedy mocno obraziłeś mnie i moją rodzinę (pod koniec mapy) jeżeli skargę będzie przeglądał @ SK4N3R to chciałbym żeby zobaczył na grupę na steam gangu jak to pisałeś ,że je*iesz ten serwer i wyzywałeś innych graczy Tak zwyzywałem cie nie , @ SK4N3R możesz mnie wywalić nie będę kłamał jak jest na serwerze prawdy nie oszukasz to był freekill najlepiej oceni demko , a i ty nie maiłeś w tedy wardena więc nie kłam że ty dałeś polecenia tylko miał @diablo jeżeli jest to dla ciebie logiczne że lecę w stronę celi z secretem to od razu bunt to na każdej mapie powinieneś zabijać połowę osób na starcie jeżeli taka jest dla ciebie logika 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Byłeś w innej celi i podleciałeś do celi z secretem. Jak najbardziej jest to uznawane jako bunt. W każdej chwili mogłeś się odwrócić i wiec do secreta. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Archmage napisał: to był freekill najlepiej oceni demko , a i ty nie maiłeś w tedy wardena więc nie kłam że ty 1.Fk nie było 2.Wydaję mi się ,że miałem ale nawet jeżeli bym nie miał próbowałeś się zbuntować Edytowane 2 Lutego 2020 przez PompkaBiceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 5 minut temu, MrWhite napisał: Byłeś w innej celi i podleciałeś do celi z secretem. Jak najbardziej jest to uznawane jako bunt. W każdej chwili mogłeś się odwrócić i wiec do secreta. Więc dobra jak tak uważacie to jak będę w ct będą tak robił jak tu własnie powiedział @ MrWhitebęde zabijał każdego nawet jeżeli secret nie jest rozbity 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Biegnij w stronę secreta i płacz, że zostałeś zabity. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi