chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) Link do steam: Chakra Link do steam oskarżonego: ey wheemie El diablo Król Kapi Nick oskarżonego: ey wheemie, El diablo, Król Kapi Opis sytuacji: Król kapi zaczyna grę w piłkę, żyją 4 osoby ( w tym jedna zbuntowana) król kapi rozpoczyna zabawę w 1 reakcje na wybieranie, 2 tt gra w piłkę a trzeci ogląda, jedna osoba przegrywa i zostaję zabita i tu własnie tutaj jest błąd ponieważ jeden gracz grał dwa razy a drugi jeden raz przez faworyzował graczy żeby uniknąć takiej sytuacji warden mógł nie zabijać pierwszej osoby tylko zrobić coś typu turniej piłki, pisałem o tym adminowi ale on zaczął mnie prowokować pisząc No chakra gdzie twój admin i mogłeś nie dostawać dengu (czy coś w tym stylu) druga sytuacja była wtedy gdy warden rozpoczął zabawe w rzucanie nade'ami, więc tak dwie osoby już rzucały i przyszedł czas na ostatnią, warden kazał tym którzy już rzucali ustawić się pod markerem, gdy już to zrobili jeden z tt rzucił nade'm w ct, ct nic nie zrobiło a osoba która nim rzuciła miała potem fd, gdy spytałem się adminów czy mają zamiar coś z tym zrobić diablo powiedział że nie widział a wheemie nawet nie odpowiedział Więc tak: proszę o upomnienie/ukaranie adminów i ctbana dla króla kapiego ( jeżeli skarga będzie słuszna ) Serwer: JailBreak Dowody: demko z mapy Jb snow o ok. 16:20 Edytowane 1 Lutego 2020 przez Chakra 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Kolego 3 tt i jeden zbuntowany i zaczal zabawe w pilke wiec ma byc 2vs1? I z ta kolejna sytuacja moze myślał ze inny tt ktory miał rzucać rzucił i dostal dmg moze tego nie zauważył czy cos no bo by na pewno zabil jakby wiedzial I z tym co pisalem chodzilo o to ze miales swoj czas i troche mnie zdenerwowales to przyznaje troche mnie poniosło ale z tym ct to według mnie nie należy mu sie ct ban to wszystko odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheemieORbirthday Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Ja niestety tej sytuacji nie obserwowalem,bylem w grze w ct aktywny to prawda ale nie zwracalem uwagi poniewaz ogarnialem obs'a (program do nagrywania) a czytajac przedstawienie sytuacji to Kapi chcial po prostu zeby bylo rowno zeby nie grali 2vs1 czyli 1 osoba miala immunited i nie grala 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 6 minut temu, Diablo napisał: Kolego 3 tt i jeden zbuntowany i zaczal zabawe w pilke wiec ma byc 2vs1? 2 minuty temu, wheemieORbirthday napisał: po prostu zeby bylo rowno zeby nie grali 2vs1 czyli 1 osoba miala immunited i nie grala Napisałem jak mógł tego uniknąć w skardze, mógł też iść na inną zabawę, zrobić pierwszą reakcje na immunitet, zrobić ostatnią reakcje na zabijanie, więc te wasze powody są śmieszne 10 minut temu, Diablo napisał: troche mnie zdenerwowales to przyznaje troche mnie poniosło rozumiem, chyba każdy tak ma, ale jednak jesteś adminem więc mogłeś po prostu nic nie pisać 11 minut temu, Diablo napisał: I z ta kolejna sytuacja moze myślał ze inny tt ktory miał rzucać rzucił i dostal dmg moze tego nie zauważył czy cos no bo by na pewno zabil jakby wiedzial Okej mogłeś tego nie zauważyć bo nie jesteś maszyną, ale wheemie był ct i powinien na to patrzeć 8 minut temu, wheemieORbirthday napisał: Ja niestety tej sytuacji nie obserwowalem,bylem w grze w ct aktywny to prawda ale nie zwracalem uwagi poniewaz ogarnialem obs'a skoro ogarniałeś OBS to mogłeś pójść na specta, lub wyjść z cs'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) W dniu 1.02.2020 o 16:37, Chakra napisał: Król kapi zaczyna grę w piłkę, żyją 4 osoby ( w tym jedna zbuntowana) król kapi rozpoczyna zabawę w 1 reakcje na wybieranie, 2 tt gra w piłkę a trzeci ogląda, jedna osoba przegrywa i zostaję zabita i tu własnie tutaj jest błąd ponieważ jeden gracz grał dwa razy a drugi jeden raz Dokładnie tak było. Osoba która grała dwa razy miała trudniej wygrać niż osoby grające raz. Tak jak chakra napisał warden mógł: W dniu 1.02.2020 o 16:37, Chakra napisał: żeby uniknąć takiej sytuacji warden mógł nie zabijać pierwszej osoby tylko zrobić coś typu turniej piłki W dniu 1.02.2020 o 16:37, Chakra napisał: druga sytuacja była wtedy gdy warden rozpoczął zabawe w rzucanie nade'ami, więc tak dwie osoby już rzucały i przyszedł czas na ostatnią, warden kazał tym którzy już rzucali ustawić się pod markerem, gdy już to zrobili jeden z tt rzucił nade'm w ct, ct nic nie zrobiło a osoba która nim rzuciła miała potem fd TT chciało trafić do dziury jednak nie trafił i przypadkowo warden dostał za jakieś 30 hp. To nie była próba buntu tylko przypadek. A to z prowokacją to: Spoiler Leon: słaby jestes Leon: nie umiesz zabic chakra: wiem chakra: tak samo jak ci admini (oczywiście chodziło że admini nic nie robią) El diablo: chakra a gdzie twoj admin (pierwsza prowokacja) chakra tłumaczy czemu była faworka, admini dalej nic. chakra: szkoda ze admini nic nie robia (kolejna prowokacja) El diablo: szkoda ze dostales dengu (druga prowokacja) chakra: jakbys patrzyl forum chakra: to bys wiedizal ze rezygnacje chakra: napsialem El diablo: i tak bys dostal dengu (trzecia prowokacja) Król kapi - faworyzacja - ctban 60 min chakra - prowokacja - gag 30 min El diablo - prowokacja - gag 90 min Edytowane 3 Lutego 2020 przez MrWhite 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 za stary jestem, żeby brać takie skargi na serio, szczególnie jeśli chodzi o takie "prowokacje". jedynie do czego mogę się przyczepić to do piłki nożnej, w której @Kapi123mógł lepiej rozpocząć zabawę i wytłumaczyć zasady zabawy. konsekwencje jakie zostaną wyciągnięte z tej skargi, to jedynie te nadane przez MrWhite'a. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi