Skocz do zawartości

[Rozwiązane] 2 adminów nikt nic nie widzi? | skarga JB

Udostępnij

chakrapoprostuPOLSKA

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: Chakra

Link do steam oskarżonego: ey wheemie El diablo Król Kapi

Nick oskarżonego: ey wheemie, El diablo, Król Kapi
Opis sytuacji: Król kapi zaczyna grę w piłkę, żyją 4 osoby ( w tym jedna zbuntowana) król kapi rozpoczyna zabawę w 1 reakcje na wybieranie, 2 tt gra w piłkę a trzeci ogląda, jedna osoba przegrywa i zostaję zabita i tu własnie tutaj jest błąd ponieważ jeden gracz grał dwa razy a drugi jeden raz przez  faworyzował graczy żeby uniknąć takiej sytuacji warden mógł nie zabijać pierwszej osoby tylko zrobić coś typu turniej piłki, pisałem o tym adminowi ale on zaczął mnie prowokować pisząc No chakra gdzie twój admin i mogłeś nie dostawać dengu (czy coś w tym stylu) druga sytuacja była wtedy gdy warden rozpoczął zabawe w rzucanie nade'ami, więc tak dwie osoby już rzucały i przyszedł czas na ostatnią, warden kazał tym którzy już rzucali ustawić się pod markerem, gdy już to zrobili jeden z tt rzucił nade'm w ct, ct nic nie zrobiło a osoba która nim rzuciła miała potem fd, gdy spytałem się adminów czy mają zamiar coś z tym zrobić diablo powiedział że nie widział a wheemie nawet nie odpowiedział 
Więc tak: proszę o upomnienie/ukaranie adminów i ctbana dla króla kapiego ( jeżeli skarga będzie słuszna )
Serwer: JailBreak
Dowody: demko z mapy Jb snow o ok. 16:20

Edytowane przez Chakra
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1

Kolego 3 tt i jeden zbuntowany i zaczal zabawe w pilke wiec ma byc 2vs1? 

I z ta kolejna sytuacja moze myślał ze inny tt ktory miał rzucać rzucił i dostal dmg moze tego nie zauważył czy cos no bo by na pewno zabil jakby wiedzial 

I z tym co pisalem chodzilo o to ze miales swoj czas i troche mnie zdenerwowales to przyznaje troche mnie poniosło ale z tym ct to według mnie nie należy mu sie ct ban to wszystko odemnie 

6 minut temu, Diablo napisał:

Kolego 3 tt i jeden zbuntowany i zaczal zabawe w pilke wiec ma byc 2vs1? 

2 minuty temu, wheemieORbirthday napisał:

po prostu zeby bylo rowno zeby nie grali 2vs1 czyli 1 osoba miala immunited i nie grala

Napisałem jak mógł tego uniknąć w skardze, mógł też iść na inną zabawę, zrobić pierwszą reakcje na immunitet, zrobić ostatnią reakcje na zabijanie, więc te wasze powody są śmieszne 

10 minut temu, Diablo napisał:

troche mnie zdenerwowales to przyznaje troche mnie poniosło

rozumiem, chyba każdy tak ma, ale jednak jesteś adminem więc mogłeś po prostu nic nie pisać 

11 minut temu, Diablo napisał:

I z ta kolejna sytuacja moze myślał ze inny tt ktory miał rzucać rzucił i dostal dmg moze tego nie zauważył czy cos no bo by na pewno zabil jakby wiedzial 

Okej mogłeś tego nie zauważyć bo nie jesteś maszyną, ale wheemie był ct i powinien na to patrzeć

8 minut temu, wheemieORbirthday napisał:

Ja niestety tej sytuacji nie obserwowalem,bylem w grze w ct aktywny to prawda ale nie zwracalem uwagi poniewaz ogarnialem obs'a

skoro ogarniałeś OBS to mogłeś pójść na specta, lub wyjść z cs'a

W dniu 1.02.2020 o 16:37, Chakra napisał:

Król kapi zaczyna grę w piłkę, żyją 4 osoby ( w tym jedna zbuntowana) król kapi rozpoczyna zabawę w 1 reakcje na wybieranie, 2 tt gra w piłkę a trzeci ogląda, jedna osoba przegrywa i zostaję zabita i tu własnie tutaj jest błąd ponieważ jeden gracz grał dwa razy a drugi jeden raz

Dokładnie tak było. Osoba która grała dwa razy miała trudniej wygrać niż osoby grające raz. 

Tak jak chakra napisał warden mógł:

żeby uniknąć takiej sytuacji warden mógł nie zabijać pierwszej osoby tylko zrobić coś typu turniej piłki

druga sytuacja była wtedy gdy warden rozpoczął zabawe w rzucanie nade'ami, więc tak dwie osoby już rzucały i przyszedł czas na ostatnią, warden kazał tym którzy już rzucali ustawić się pod markerem, gdy już to zrobili jeden z tt rzucił nade'm w ct, ct nic nie zrobiło a osoba która nim rzuciła miała potem fd

TT chciało trafić do dziury jednak nie trafił i przypadkowo warden dostał za jakieś 30 hp. To nie była próba buntu tylko przypadek.

A to z prowokacją to:

Spoiler

Leon: słaby jestes

Leon: nie umiesz zabic

chakra: wiem

chakra: tak samo jak ci admini (oczywiście chodziło że admini nic nie robią)

El diablo: chakra a gdzie twoj admin (pierwsza prowokacja)

chakra tłumaczy czemu była faworka, admini dalej nic.

chakra: szkoda ze admini nic nie robia (kolejna prowokacja)

El diablo: szkoda ze dostales dengu (druga prowokacja)

chakra: jakbys patrzyl forum

chakra: to bys wiedizal ze rezygnacje

chakra: napsialem

El diablo: i tak bys dostal dengu (trzecia prowokacja)

Król kapi - faworyzacja - ctban 60 min

chakra - prowokacja - gag 30 min

El diablo - prowokacja - gag 90 min

Edytowane przez MrWhite
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1

za stary jestem, żeby brać takie skargi na serio, szczególnie jeśli chodzi o takie "prowokacje". jedynie do czego mogę się przyczepić to do piłki nożnej, w której @Kapi123mógł lepiej rozpocząć zabawę i wytłumaczyć zasady zabawy.

konsekwencje jakie zostaną wyciągnięte z tej skargi, to jedynie te nadane przez MrWhite'a. 

Sprawa została wyjaśniona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności