Kapi123 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Nick: Król Kapi Serwer JB Wiek:15lat Dlaczgo ja mam otrzymać admina: Przyznaje dawno nie miałem admina był to jakieś 3 lata temu na sewerze only awp ale potem zrezygnowałem z csgo i nie wiedziałem że jeszcze będę grał. Doświadczenie w adminowaniu: Kiedyś miałem admina na serwerze only awp 3 lata temu wtedy uważano mnie za dobrego admina nie wiem co teraz będzie chcem się przekonać. Jak długo gram w CSGO: Godzin w csgo 697h a w csgo gram od 5 lat. W których godzinach najczęściej gram na serwerze: W okolicach 13 do 22. Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Banda] Król Kapi/137.74.7.15:30050/ Znajomości SM: 2/10 jeszcze się uczę Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198896535885/ Mikrofon: Tak. Mutacja głosu: Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Tak na próbę spoko mordeczka ogarnia ogarnia ct wszystko dobrze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 -skamowanie na fajki -sm +akty na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Na NIE -Nie ogarniasz -Słabe sm -Przeszłość 39 minut temu, Kapi123 napisał: Przyznaje dawno nie miałem admina był to jakieś 3 lata temu na sewerze only awp ale potem zrezygnowałem z csgo i nie wiedziałem że jeszcze będę grał. Miałes jakoś przekonać graczy że się nadajesz, a napisałeś że miałeś adma 3 lata temu wiec XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Mozna dac szansze na Tak poniewaz dobrze prowadzi w ct ale czasem zdarza mu sie obrazic/przeklnac ale nie naduzywa mikrofonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Na Tak +mutacja +gt -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Nie Wyzywa Prowokuje Często robisz fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi123 Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Co do freekili prawie wcale ich nie robie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Dla mnie TAK, przy mojej osobie nie słyszałem zbytnio wyzwisk -Wiek -SM(ale się uczy ;)) ) + Akty + Chęć pomocy + Mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Na tak + Mutacja - SM + GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entoss Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 +tak +starszy gracz +mutacja +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 na tak +aktywność +mutacja +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 tak +gt -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Na tak +aktywny +mutacja +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Na nie - jak ktoś Ciebie zdenerwuje to wyzywasz - nerwy pękaja ci łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi