Bagietka Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198155593502/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Dov3r/ Nick oskarżonego: dvr Opis sytuacji: O to ten admin dal mi mute niesluszny za podpowiadanie na zabawie będąc żywym oraz TT ktory byl martwy podpowiedzial ze bylo TT MOWI TT GINIE nic z nim nie zrobil bo stwierdzil ze nie wie czy byl zywy czy martwy Serwer: JB [JailBreak] Dowody: 30.01 mapa jb_snow_v2 godzina 12:40 Edytowane 30 Stycznia 2020 przez Bagietka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 A i dodam ze na mapie lego jail okolo 13:00 kolega nic nie zrobil z CT ktory nie ogarnai dodatkowo mowi ze kto bedzie gadal na temat tej sprawy dostanie MUTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Sytuacja numer 1. 5. Zakaz podpowiadania. Podczas bycia martwym. Podczas zabaw typu QUIZ . Nawet ostrzegałem was o tym abyście nie podpowiadali. Sytuacja numer 2. Osobę z tt która podała polecenie "tt mówi tt ginie" nie ukaralłem, z powodu że nie zauważyłem że już jest martwa. Nie miałem pewności. Sytuacja numer 3. Na mapie jail owy ct jakim był Mordenlol zrobił fk na graczu o nicku vilo, ponieważ nie zauważył strzałki na monopoloy i od razu go odrodziłem, dobra pomyłka za które nie ukarzę przecież. Wybór 2 osób do zabicia, jeżeli akurat 2 tt żyje nie ma żadnego sensu Sytuacja numer 4. Zbędna rozmowa, za którą mogłem całej trójcy dać muta, jednakże ostrzegałem was wielokrotnie. Takie rozmowy mogą istnieć, ale nie przez jakieś 2-3 minuty come on. Przestań już na serwerze cały czas mówić rzeczy w stylu "Wywalcie go z ct" "Nie ogarniasz, wyjdź". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Jak z tym CT nie robiles + bylem wkurwiony to powtarzalem co chwile a i powiedziales ze mozna dostac nawet admina jak sie ma znajomosci + jak sie wylize dupe boniowi to mozna dostac prawie każdą rangę Edytowane 30 Stycznia 2020 przez Bagietka 1 5 1 3 kultura + zachowaj takie rzeczy dla siebie bo z warnem skończysz Przez PiKe, 30 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) Ogólne gag był słuszny. Z sytuacją: W dniu 30.01.2020 o 12:41, Bagietka napisał: oraz TT ktory byl martwy podpowiedzial ze bylo TT MOWI TT GINIE nic z nim nie zrobil bo stwierdzil ze nie wie czy byl zywy czy martwy Nie mam pojęcia co z tym myśleć. @ SK4N3Rna pv wyśle ci demko i minutę kiedy to się zaczęło. W dniu 30.01.2020 o 13:02, Bagietka napisał: A i dodam ze na mapie lego jail okolo 13:00 kolega nic nie zrobil z CT ktory nie ogarnai Dla mnie ogarniał ct. W dniu 30.01.2020 o 13:27, Bagietka napisał: jak sie wylize dupe boniowi to mozna dostac prawie każdą rangę @ SK4N3Rzostawiam ci to. Jak coś to powiedział to dvr. Edytowane 1 Lutego 2020 przez MrWhite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 podpowiadanie dotyczy zdradzania pozycji innej osoby (będąc martwym) oraz podpowiadania na zabawach typu QUIZZ (będąc żywym lub martwym). Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi