Archmage Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198075050927/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198155593502/ Nick oskarżonego: El diablo Opis sytuacji: Nie wydaje mi się żeby były to tekstru a jeżeli były to nie wiem za co jest ta ucieczka jak byłem co najmiej 8 rund i wyszedłem z serwera i następnego dnia dostaje bana na 260 min bana za txt Serwer: JailBreak Dowody: ba_jail_bravo 18:53 26.01.2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Ehh archmage archmage archmage kiedy wtedy wchodziles na txt miałem wtedy lagi fest lecz kiedy powiedzialem cos takiego db jest juz git zacząłem wpisywac komende i w tym czasie wyszedłeś a z tym 260 pisałem ci nawet na pv ze mogłem sie pomylic ze ci zdejme jak minie 120 minut lecz ty stwierdziles ze wolisz napisać skarge zamiast poczekac az minie 120 minut i wtedy ja ci go zdejme 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Kiedy się spytałeś czy tam wchodził to ci odpowiedział że tak, po czym był na serwerze jeszcze ponad minute i na spokojnie mogłeś mu dać bana. 23 godziny temu, Diablo napisał: a z tym 260 pisałem ci nawet na pv ze mogłem sie pomylic ze ci zdejme jak minie 120 minut Następnym razem pierw zdejmuj bana i potem nadawaj jeszcze raz jak się pomyliłeś. Ogólnie to były txt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 @ Diablo 1 godzinę temu, MrWhite napisał: Następnym razem pierw zdejmuj bana i potem nadawaj jeszcze raz jak się pomyliłeś. @Archmage 1 godzinę temu, MrWhite napisał: Ogólnie to były txt. Jak pisaliście na steam, to tam mogliście rozwiązać problem Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi