chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Błąd dotyczy: Dodawania odpowiedzi i tematów na forum Treść: Gdy chce dodać odpowiedź/temat wyskakuję mi coś takiego I nie mogę nic pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Z tego zrzutu ekranu nic nie można wywnioskować. Ktoś jeszcze ma taki problem? Może rozwinąć, czym się objawia i w jakich okolicznościach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 U mnie się to objawia jak mam zbyt słabe łącze internetowe "utrata pakietów" itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 29 minut temu, SchMidT napisał: U mnie się to objawia jak mam zbyt słabe łącze internetowe "utrata pakietów" itd To jest to Można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi