DARNOK Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Nick: ▶ĐarnoK Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ mam juz jakies doświadczenie z rangą admin ,byłem nim nie raz. Na serwerze dzieje sie dużo takie akcje jak : osoby bez mutacji zajmujące kolejke , nieliczne fk i patola na komunikatorze głosowym , a ja chciałbym tego zapobiec Doświadczenie w adminowaniu: cięzko stwierdzic to ale pierwszego admina miałem w wieku 13 bo nic nie odwalam i pełnie funkcje admina Jak długo gram w CS:GO?: 1112 + 496 drugie konto W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: nie mam jakiejs systematyki w sobie wyrobionej co do grania ale staram sie zawsze byc w roznych porach dnia tak aby było jak najmniej takich akcji Link GT: https://www.gametracker.com/player/▶ĐarnoK/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 2/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/IDarnok/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Tak +wiek -sm +aktywność Edytowane 24 Stycznia 2020 przez Mat3usz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 +aktywność TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Sm łatwo można się nauczyć na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 -grasz ledwo ponad 2 tyg +- sm -sam w sobie wyglad podania i jego interpunkcja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 na tak czasami sam ogarnia serweer+ wiek+ aktywność+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Na tak +wiek +aktywność -sm ,ale szybciutko się nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Na nie -nie grasz długo na serwie -nie ogarniasz ct -sm słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 29 minut temu, Chakra napisał: Na nie -nie grasz długo na serwie -nie ogarniasz ct -sm słabe Na nie. Powody wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 nie -sm @ Chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Gość nigdy mikrofonu nie używa. Nie ogarnia CT. Nie nadaje się Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Nie -podanie wygląda jak wygląda -grasz krótko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twsddzmp Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 -Krótko grasz -SM (Ale szybko można się nauczyć +Wiek +Mutacja Fakt, ogarniasz server nawet bez Admina, umiesz poprosić tak aby osoby bez mutacji wyszły z kolejki/CT Okres Próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 +wiek -sm -grasz krótko Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 pograj dłużej na serwerze i napisz podanie za kilka dni Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi