Archmage Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198075050927/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198188819715/ Nick oskarżonego: @ PompkaBiceps Opis sytuacji: Miałem życzenie powiedziałem żeby w następnej rundzie była zabawa goniony i wpisałem killa w konsoli i warden pompka nie ustawił zabawy bo się zabiłem Serwer: Jailbrake Dowody: jb_tropic 17:05 5 runda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Moim zdanie warden powinien się zgodzić na zabawę nawet jeżeli jest bez lr bo trochę to śmieszne mówisz goniony w next i wpisujesz nagle killa nie dając mi w ogóle szansy na odpowiedź może chciałem Ci zaproponować coś innego wiec według mnie postąpiłem słusznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 2 minuty temu, PompkaBiceps napisał: Moim zdanie warden powinien się zgodzić na zabawę nawet jeżeli jest bez lr bo trochę to śmieszne mówisz goniony w next i wpisujesz nagle killa nie dając mi w ogóle szansy na odpowiedź może chciałem Ci zaproponować coś innego wiec według mnie postąpiłem słusznie Miałeś jakieś 15s na zastanowienie się bo gadałem z bagietką bo coś tam gadał że za te free kille ma być zabawa to będzie ta więc nie wiem ile czasu potrzebujesz na zastanowienie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Potwierdzam Archmage 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugabuga Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) pompka ma rację Edytowane 23 Stycznia 2020 przez ChmureK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 9. Więzień może prosić o przeprowadzenie dowolnej zabawy w następnej rundzie, która jest opisana w regulaminie lub jest dostępna w menu prowadzącego. @ PompkaBicepsnastępnym razem daj po prostu zabawę. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi