Assassin Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Komendy admina JailBreak: amxmodmenu - otwiera AMXModMenu say /a - otwiera menu admina say /ozyw - wyświetla menu, w którym możemy ożywić gracza jail_menuban - otwiera menu bana na CT jail_addct <nick> - banuje na CT jail_delct <SID> - odbanowanie na CT amx_ban <czas w minutach> <nick gracza> [powód] - banuje, 0 minut to PERM amx_unban <SID> - odbanowanie amx_banmenu - otwiera menu banów amx_vote "Pytanie" < Odp1> <Odp2> [Odp 3]... - rozpoczyna głosowanie(nie ma limitu możliwych odpowiedzi) amx_cancelvote - anuluje głosowanie amx_chat <wiadomość> – prywatny czat adminów amx_who - pokazuje liczbę graczy oraz ich flagi (uprawnienia) amx_mute <gracz> - odbiera graczowi możliwość mówienia przez mikrofon amx_teammenu - otwiera menu przerzucania graczy do drużyn CT i TT amx_kickmenu - wyświetla menu do wyrzucania graczy z serwera. amx_kick <gracz> [powód] - wyrzuca gracza z serwera amx_last - wyświetla ostatnich 10 graczy, którzy opuścili serwer amx_map <nazwa mapy> [czas do zmiany w sekundach] - zmienia mapę amx_mapmenu - wyświetla menu map amx_psay <gracz> <wiadomość> - prywatna wiadomość do gracza. amx_slap <gracz> [hp] - daje graczowi kopniaka, przydatne przy graczach zbugowanych lub poza mapą amx_slapmenu - otwiera menu slapowania amx_slay <gracz> - zabija gracza amx_speechmenu - można stąd puścić dźwięki, które słyszą wszyscy gracze na serwerze amx_votemapmenu - otwiera menu głosowania na mapy @ wiadomość - pokazuje wiadomość wszystkim graczom w lewym dolnym rogu @@ wiadomość - pokazuje wiadomość wszystkim graczom w lewym dolnym rogu @@@ wiadomość - pokazuje wiadomość wszystkim graczom w lewym dolnym rogu Kolory wiadomości: @g - kolor zielony @o - kolor pomarańczowy @r - kolor czerwony @o - kolor żółty @b - kolor niebieski @m - kolor różowy @c - kolor turkusowy Mam nadzieje że dostane za to jakieś pochwały bo długo to robiłem xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 mogles to jakkolwiek edytowac by bylo bardziej czytelne sredni poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Mało czytelne przez co wygląda na kopiuj wklej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) To samo jest na jednej stronie, tylko troche zmieniłeś kolejnośći zdania. Poradnik słaby, komendy wszystki znam z tych co wymieniłeś Edytowane 23 Stycznia 2020 przez LeMoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Przepraszam za widoczność zapomniałem o powiększeniu lecz jak tutaj pisze @ rutekto sam to pisałem wczoraj nie widziałem żadnego akurat poradnika jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Nie jest najgorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi