ravii Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Nick: Multi Nick oskarżonego: FuryGames Opis sytuacji: Obraża mnie jak się zapytałem na kogo skargę Dowody: Mapa: jb_jail_gate_v1. osoby potwierdzające : @scot , @Kostek godzinna 19:50 Przypominam że to się już kilka razy zdarzyło ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Potwierdzam, ta sytuację. I na demku będzie widać jak gracz mnie prowokuje 2 razy A potem mnie zabija, rzekomo za to, że to uderzylem, gdy prowokwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furygames Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 powiem ci tyle multi ze mam w cb wyrobane jak caly serwer , za wszystko skargi bany bys chcial dobrze ze to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Nie będę pozwalał się obrażać byle komu kolego było trzeba się zachowywać a nie obrażać , a Kostka się pytałem niby na kogo skargę a ty od razu myślałeś że na ciebie i mnie z jakiejś paki zwyzywałeś koleżko jak ,, SZMATE '' ! Następnym razem zachowuj się a nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furygames Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 taaa a matka moja jestes zebys mi kazał co mam robic 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Proszę o nadanie bana dla C1N3K na 60 min za bugowanie. Furygames Czity. Perm. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Dlaczego mam dostać bana? Owszem miałem bana na ct ale nie wszedłem do ct Wszedłem tylko do kolejki. Rundę później wyszedłem z kolejki i to nie moja wina, że zrespiłem się na respie ct. Dodam jeszcze tylko tyle, że gdy wszedłem do kolejki to byłem 4 a nie 1. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 To jakimś cudem wbiłeś do gr. Trzeba było nie zabijać ct i na spokojnie powrócić przed cele. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 To nie moja wina, że serwer jest niedopracowany i zrespiło mnie w ct Ban niesłuszny i tyle 1 Łącze dwa posty w jeden. Przez Dank, 28 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi