Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

Archmage

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198075050927/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/MroKuEz

Nick oskarżonego: Mroku
Opis sytuacji: Najpierw pewna osób mnie sprowokowała powiedziałem twój i tyle pożnie morku powiedział dokończ to powiedziałem twoja stara elo i dostałem muta na 60 min
Serwer: JB
Dowody: 21:26 jb_anka 21.01.2012

• Smutne. 5

I po co kłamiesz... zaczołes modulowac głos powiedziałem ci ogarnij sie po czym powiedziałes cytuje: ''no chyba twoja'' w tym momencie powiedziałem ''dokoncz'' z 3 razy po czym dokonczyłes słowami ''twoja stara i co'' i dostałes muta.  miedzy 5-7 rundą. To tyle ode mnie.

Edytowane przez MroKu

11 minut temu, MroKu napisał:

I po co kłamiesz... zaczołes modulowac głos powiedziałem ci ogarnij sie po czym powiedziałes cytuje: ''no chyba twoja'' w tym momencie powiedziałem ''dokoncz'' z 3 razy po czym dokonczyłes słowami ''twoja stara i co'' i dostałes muta.  miedzy 5-7 rundą. To tyle ode mnie.

Powiedziałem innym głosem no chyba ty i ktoś mnie sprowokował i powiedziałem twoja a ty  3 razu powiedziałeś dokończ i raz pozwalam to ci dokończyłem 

Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia)

Obrażanie rodziny gracza - Mute/Gag od 30 minut do 1 tygodnia (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do 12h.)

Ciesz się że tylko 60 min :D Reakcja admina słuszna. Skarga do odrzucenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności