Archmage Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198075050927/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/MroKuEz Nick oskarżonego: Mroku Opis sytuacji: Najpierw pewna osób mnie sprowokowała powiedziałem twój i tyle pożnie morku powiedział dokończ to powiedziałem twoja stara elo i dostałem muta na 60 min Serwer: JB Dowody: 21:26 jb_anka 21.01.2012 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) I po co kłamiesz... zaczołes modulowac głos powiedziałem ci ogarnij sie po czym powiedziałes cytuje: ''no chyba twoja'' w tym momencie powiedziałem ''dokoncz'' z 3 razy po czym dokonczyłes słowami ''twoja stara i co'' i dostałes muta. miedzy 5-7 rundą. To tyle ode mnie. Edytowane 21 Stycznia 2020 przez MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 11 minut temu, MroKu napisał: I po co kłamiesz... zaczołes modulowac głos powiedziałem ci ogarnij sie po czym powiedziałes cytuje: ''no chyba twoja'' w tym momencie powiedziałem ''dokoncz'' z 3 razy po czym dokonczyłes słowami ''twoja stara i co'' i dostałes muta. miedzy 5-7 rundą. To tyle ode mnie. Powiedziałem innym głosem no chyba ty i ktoś mnie sprowokował i powiedziałem twoja a ty 3 razu powiedziałeś dokończ i raz pozwalam to ci dokończyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) Obrażanie rodziny gracza - Mute/Gag od 30 minut do 1 tygodnia (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do 12h.) Ciesz się że tylko 60 min Reakcja admina słuszna. Skarga do odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi