Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na jozka

Udostępnij

Kostek*

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kostek 

Nick oskarżonego: Jozek, XDXD

Opis sytuacji: Gdy lecę sobie z XDXD sicretem nagle we 2 spadamy do lawy, mówię mu coś ty zrobił nagle żyjący Jozek mi mówi że to Ja byłem pierwszy na łódce która znika, hmmm? Skąd on to niby wiedział... 

Potem było KD gdzie zostaliśmy we 2 z jozkiem, Warden kazał iść przez cele, bylem w secrecie a on na dachu gr, po czym mówi mi "kostek wyłaz z tego secreta" potem tłumaczy się ze to na logikę wiedział gdzie jestem, a na logikę po tej pierwszej sytuacji widać z kim siedzi na TS/Discordzie 

Dowody: Demo JB_urwis godzina 10.10 

Edytowane przez Kostek*

to że byłem z kims na ts to nie przestępstwo, a o tej sytuacji mi powiedział dopiero jak napisałeś do niego co on zrobił,gdzie to była twoja wina tylko.

A to na kd to chyba jasne że jak warden każe iść przed cele i cie niema z 3 minuty to jesteś gdzieś w secrecie i sie zgubiłeś.

Do tego na 2 mapie, JB clouds 10.40 Max (Anonim) dostał najprawdopodniej info na ts. Zamiast szukać mnie po całej 2 mapie to podszedł do mojego secreta, perfidnie się nie wychylał rzucił Wh granat prosto w mojego secreta którego rzadko używa, a widział mnie tylko XDXD który latał sam po mapie. Mogłem być dosłownie wszędzie, wieża, surf, bhop, climb a on perfidnie rzucił prosto we mnie Wh.. 

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności