Kostek* Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: Kostek Nick oskarżonego: Jozek, XDXD Opis sytuacji: Gdy lecę sobie z XDXD sicretem nagle we 2 spadamy do lawy, mówię mu coś ty zrobił nagle żyjący Jozek mi mówi że to Ja byłem pierwszy na łódce która znika, hmmm? Skąd on to niby wiedział... Potem było KD gdzie zostaliśmy we 2 z jozkiem, Warden kazał iść przez cele, bylem w secrecie a on na dachu gr, po czym mówi mi "kostek wyłaz z tego secreta" potem tłumaczy się ze to na logikę wiedział gdzie jestem, a na logikę po tej pierwszej sytuacji widać z kim siedzi na TS/Discordzie Dowody: Demo JB_urwis godzina 10.10 Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Kostek* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 to że byłem z kims na ts to nie przestępstwo, a o tej sytuacji mi powiedział dopiero jak napisałeś do niego co on zrobił,gdzie to była twoja wina tylko. A to na kd to chyba jasne że jak warden każe iść przed cele i cie niema z 3 minuty to jesteś gdzieś w secrecie i sie zgubiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Do tego na 2 mapie, JB clouds 10.40 Max (Anonim) dostał najprawdopodniej info na ts. Zamiast szukać mnie po całej 2 mapie to podszedł do mojego secreta, perfidnie się nie wychylał rzucił Wh granat prosto w mojego secreta którego rzadko używa, a widział mnie tylko XDXD który latał sam po mapie. Mogłem być dosłownie wszędzie, wieża, surf, bhop, climb a on perfidnie rzucił prosto we mnie Wh.. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 wszędzie widzisz tylko spiski i infa na ts i jakieś wh beka 1 1 Nic nie wnosisz do tematu- SPAM Przez SK4N3R, 20 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) + kolega fajnie się bawi na serwerze, sorki za jakość Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Kostek* 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 2 godziny temu, Kostek* napisał: + kolega fajnie się bawi na serwerze, sorki za jakość i co to pokazuje xd bo sam niewiem. niewysyłaj czegoś jak masz komputer na chomika 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Józek - podpowiadanie na ts - 2d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi