Matysiak Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: Matysiak Link do steam: KLIK! Nick oskarżonego: Chakra, Józek Link do steam oskarżonego: CHAKRA JÓZEK Opis sytuacji: 2 runda, Toxic zaczyna obrażać na chacie głosowym, dosyć mocno. Admin nawet nie daje ostrzeżenia nie reaguje. Potem józek zaczął mnie wyzywać, admin nie reagował do póki sam mu nie zwróciłem uwagi. Józek zaczął wyzywać mnie na czacie, admin nie reagował. Zgłosiłem go komendą !zglos i zacząłem pisać na u@ Admin jedyne co napisał to "XD" Serwer: JailBreak Dowody: demko z mapy jb_obam_v5_beta, Screeny, potwierdzenia graczy @MiczuMily Screeny: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Data i godzina: 17.01.2020 Godzina 14:35 Rundy: od 0-2 do 0-6 PS. Dodaję screeny tekstów, bo jakbym zrobił prnt screena całej konsoli to było by to w słabszej jakości i ciężko byłoby to rozczytać. Edytowane 17 Stycznia 2020 przez Matysiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Potwierdzam, nikt nie zareagował 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Także potwierdzam, administracja nie reaguje na jakiekolwiek zgłoszenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 (edytowane) przyznaje się że tego nie widziałem, gdy prosiłem cię o dowody dałeś mi tylko to że niech leżą psy, a za to nie chciałem dać gaga pod koniec jak napisał "je*ać matysiaka" napisałem na grupce żeby dali mu gaga, w dodatku jestem trochę chory i nie ogarniam co się dzieje, więc chce przeprosić Edytowane 17 Stycznia 2020 przez Chakra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Chakra ty nigdy nic nie widzisz i nie słyszysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 (edytowane) potwierdzam charka troche nieogarnia. A gaga dajcie mi jak najszybciej bo szybciej mi minie ps. jestem tera na serwie Edytowane 17 Stycznia 2020 przez Jozek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Toxic - mute 360 - darcie mordy, obrażanie Józek - gag 180 - obrażanie +ucieczka Chakra popełnił błąd faktycznie i nie wykonał swojego zadania. @ SK4N3Rzostawiam to tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 nie możesz pozwalać sobie @ Chakra na to, aby osoba po uprzednim wyciszeniu, przerzucała się na czat i tam robiła syf. jesteś adminem JB i to na Tobie spoczywa obowiązek pilnowania porządku na serwerze. jeśli dostajesz zgłoszenia- nie możesz ich ignorować (zapytaj osobę zgłaszającą o co chodzi, sprawdź sytuację, jak jesteś pewien- zbanuj). nawiązuję też do tej sytuacji, w której zareagowałeś, ale nie rozwiązałeś problemu. jak nie jesteś pewien czy są to tekstury- upewnij się, sam sprawdź, poproś osoby o pokazanie sposobu wejścia. następnym razem za brak odpowiedniej reakcji zostaniesz zdegradowany ze stanowiska ADMIN JB. dodatkową karą dla Ciebie jest obowiązek głosowania na serwery CS:GO 5 razy w tygodniu za 100 punktów przez najbliższe 3 tygodnie. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi