Skocz do zawartości

[Przyjęta]Profesjonalny Admin JB | Skarga.

Udostępnij

Matysiak

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Matysiak

Link do steam: KLIK!

Nick oskarżonego: Chakra, Józek

Link do steam oskarżonego: CHAKRA JÓZEK
Opis sytuacji: 2 runda, Toxic zaczyna obrażać na chacie głosowym, dosyć mocno. Admin nawet nie daje ostrzeżenia nie reaguje. Potem józek zaczął mnie wyzywać, admin nie reagował do póki sam mu nie zwróciłem uwagi. Józek zaczął wyzywać mnie na czacie, admin nie reagował. Zgłosiłem go komendą !zglos i zacząłem pisać na u@ Admin jedyne co napisał to "XD"
Serwer: JailBreak
Dowody: demko z mapy jb_obam_v5_beta, Screeny, potwierdzenia graczy @logo713x13.pngMiczuMily

Screeny:

Spoiler

obraz.png.5df026c8a3a47d9d95b2c2a7f65bb8e0.png

Spoiler

obraz.png.9578e45288bc91275182094e35ba3121.png

Spoiler

obraz.png.0abffdd56a26336eb50d02f86db8c02e.png

Spoiler

obraz.png.d015279dbe3ad9372db068cb64fdb372.png

Spoiler

obraz.png.369999897b302d22d6942495bfe90317.png

Data i godzina: 17.01.2020 Godzina 14:35

Rundy: od 0-2 do 0-6

PS. Dodaję screeny tekstów, bo jakbym zrobił prnt screena całej konsoli to było by to w słabszej jakości i ciężko byłoby to rozczytać.

Edytowane przez Matysiak
  • Lubię to! 1

przyznaje się że tego nie widziałem, gdy prosiłem cię o dowody dałeś mi tylko to że niech leżą psy, a za to nie chciałem dać gaga pod koniec jak napisał "je*ać matysiaka" napisałem na grupce żeby dali mu gaga, w dodatku jestem trochę chory i nie ogarniam co się dzieje, więc chce przeprosić

Edytowane przez Chakra
  • Smutne. 1

nie możesz pozwalać sobie @ Chakra na to, aby osoba po uprzednim wyciszeniu, przerzucała się na czat i tam robiła syf. jesteś adminem JB i to na Tobie spoczywa obowiązek pilnowania porządku na serwerze. jeśli dostajesz zgłoszenia- nie możesz ich ignorować (zapytaj osobę zgłaszającą o co chodzi, sprawdź sytuację, jak jesteś pewien- zbanuj). nawiązuję też do tej sytuacji, w której zareagowałeś, ale nie rozwiązałeś problemu. jak nie jesteś pewien czy są to tekstury- upewnij się, sam sprawdź, poproś osoby o pokazanie sposobu wejścia.

następnym razem za brak odpowiedniej reakcji zostaniesz zdegradowany ze stanowiska ADMIN JB.
dodatkową karą dla Ciebie jest obowiązek głosowania na serwery CS:GO 5 razy w tygodniu za 100 punktów przez najbliższe 3 tygodnie.

• Lubię to! 3
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności