Hamer Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Nick: if you play Imię: Hubert Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Chciałbym spróbować swoich sił jako członek ubt. Również przyuczyć się w ocenianiu demek, a że jest jedno wolne miejsce to piszę te podanie. Jestem osobą zadziorną jak do czegoś usiądę to będę to robił na 100% i mam nadzieje że dostanę szanse aby wam to pokazać. Doświadczenie w ocenianiu demek: Na innej sieci serwerów byłem członkiem ubt przez pewien okres czasu. Jak długo gram w CS:GO?: 2.5 roku. Ile czasu poświęcam forum dziennie: 2-4 godzinny dziennie. Znajomość SM: 5/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198355260026/ Kontakt: steam, ts i discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Tak +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Można dac szansę, Wiek sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poooo Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Na tak +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 +wiek +SM +Doświadczenie +aktywność na forum TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CytrusJakZawsze Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 44 minuty temu, Hamer napisał: Nick: if you play Imię: Hubert Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Chciałbym spróbować swoich sił jako członek ubt. Również przyuczyć się w ocenianiu demek, a że jest jedno wolne miejsce to piszę te podanie. Jestem osobą zadziorną jak do czegoś usiądę to będę to robił na 100% i mam nadzieje że dostanę szanse aby wam to pokazać. Doświadczenie w ocenianiu demek: Na innej sieci serwerów byłem członkiem ubt przez pewien okres czasu. Jak długo gram w CS:GO?: 2.5 roku. Ile czasu poświęcam forum dziennie: 2-4 godzinny dziennie. Znajomość SM: 5/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198355260026/ Kontakt: steam, ts i discord tak ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) XDD. 52 minuty temu, Hamer napisał: Znajomość SM: 5/10 Jeszcze niedawno było 6/10, czyżby twe umiejętności magicznie spadły 52 minuty temu, Hamer napisał: Również przyuczyć się w ocenianiu demek Czyli nie umiesz ich oceniać jeśli tak piszesz, to nie lepiej najpierw się nauczyć, potem pisz podanie To niezła gorąca Asia NIE! Nie składaj więcej podań na to ubt, bo się błaźnisz. Edytowane 15 Stycznia 2020 przez Matysiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monte Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Na tak, często się wypowiada +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Na NIE -CIĄGLE REZYGNUJESZ -HISTORIA NICKOW -POKAZANIE SWOJEJ MĘSKOŚCI NA CB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Jestem na nie powody @Matysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Xd a w innych podaniach pisales 6/10 Ciagle rezygnujesz,po twoich nickach widac twoje zachowanie Jestem na NIE Edytowane 15 Stycznia 2020 przez Mat3usz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 -nie ogarniasz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Na admina się nie nadajesz A co mówić o UBT. Zapewne twoje sm to jest Max 2/10 Skończ pajacowanie. Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Godzinę temu, SKJ napisał: Na admina się nie nadajesz A co mówić o UBT. Zapewne twoje sm to jest Max 2/10 Skończ pajacowanie. Nie polać mu... NIE powody są wymienione, ale żeby nie było -ogarnięty - 5 godzin temu, Hamer napisał: Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Chciałbym spróbować swoich sił jako członek ubt. Również przyuczyć się w ocenianiu demek, a że jest jedno wolne miejsce to piszę te podanie. Najpierw się poducz a dopiero składaj podanie :v 5 godzin temu, Hamer napisał: Doświadczenie w ocenianiu demek: Na innej sieci serwerów byłem członkiem ubt przez pewien okres czasu. jakieś dowody czy coś? Edytowane 15 Stycznia 2020 przez EDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Na Nie Powody Up ⬆️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) 5 godzin temu, Matysiak napisał: XDD. Jeszcze niedawno było 6/10, czyżby twe umiejętności magicznie spadły Czyli nie umiesz ich oceniać jeśli tak piszesz, to nie lepiej najpierw się nauczyć, potem pisz podanie To niezła gorąca Asia NIE! Nie składaj więcej podań na to ubt, bo się błaźnisz. Tu się zgodze +wiek Nie Edytowane 15 Stycznia 2020 przez Sadystka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Nie -historia nicków -niezbyt Cię widzę w tej roli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi