Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na xkacpersky

Udostępnij

kacper88890

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerze) ♥Makoa♥

Nick oskarżonego: (Osoby, na którą składasz skargę) xKacpersky

Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) dałem mu 30k fajek za dołączenie do gangu zaprosił mnie byłem w tym gangu 1 tydzień i kilka dni przez ten tydzień wpłaciłem jeszcze 12kfajek i zmiana dzień wyrzucił mnie za nic i nie chce oddać fajek bo jak on to mówi [Przejebałem na ruletce]

Serwer: Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB {JailBreak]

Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) 11.01.2020 22-23 godzina jb_dust2_v47

Edytowane przez kacper88890
zmiana mapy
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

2 godziny temu, xKacpersky napisał:

Wyzywał na początek mapy jb snow wczoraj około 12 nie pamiętam dokładnie o której 

nie słyszałem żadnych wyzwisk @kacper88890w stronę członków gangu AS, oglądając demka z 10.01 (12:10-12:44) i 11.01 (13:19-13:55). w tej sytuacji zarząd AS zobowiązany jest do przedstawienia dowód świadczących o winie @kacper88890. jeżeli wina @kacper88890 nie zostanie potwierdzona a demka ulegną przedawnieniu - gang AS* poniesie konsekwencje bezpodstawnego wyrzucania graczy. 

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

1. gang AS traci trzy poziomy ulepszeń. @logo713x13.pngxKacpersky- masz trzy dni na wybór ulepszeń, które zostaną Wam usunięte. jeśli nie dostanę wiadomości w tej sprawie- stracicie najdroższe ulepszenia.

2. w dziale GANGI , w nazwie oraz temacie gangu AS zostanie dołączona informacja o oszustwach gangu

3. @logo713x13.pngxKacperskytraci model school girl na poczet wypłaty 25000 fajek dla @kacper88890

4. @logo713x13.pngxKacperskydostaje bana na 2 tygodnie.

5. w przypadku kolejnej próby oszustwa, konsekwencje będą poważniejsze

Skarga została przyjęta.
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • WOW MEGA! 2
  • Haha! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności