MiczuMily Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/miczumily/ Link do steam oskarżonego: Za dużo tego ale mam kilka steam id tych co odwalali najwięcej Kostek STEAM_1:0:457587669 POKEE rustchance.com STEAM_1:0:496316680 786432, Łysy z Brazzers STEAM_1:0:527948378 ~skośny fabian , Rocky Balboa STEAM_1:0:102829436 Nick oskarżonego: Większość serwera Opis sytuacji: fk, nieogarnianie ct, itd Serwer: JB Dowody: demko mapa jb_snow_v2 godz ~18:50 z dnia 5 stycznia 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) ehh potwierdzam. Zwłaszcza Kostek zrobił na mnie special FK Edytowane 5 Stycznia 2020 przez Jozek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, MiczuMily napisał: Link do steam oskarżonego: Za dużo tego ale mam kilka steam id tych co odwalali najwięcej Kostek STEAM_1:0:457587669 XD Powyzywalem się z rudym dla beki i obaj się z tego smialismy, faktycznie dużo odebalem gratuluję mniej IQ od jozka Bez kitu zrobiłem jednego FK na typie który był w celi z petka z której leciały strzały myślałem że masz petke dlatego mówiłem żeby cię nie respic. Do tego była potem zabawa więc stul. Edytowane 5 Stycznia 2020 przez Kostek* 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Panowie luźne gacie, co wy pierdolami się przejmujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 ︻芫═──KoNeX - nadużywanie mikra - mute 180 min ToxiC - obraza, nadużywanie mikra, nie ogarnianie ct - mute 720 min ☾☜☯☞☽☆6ix9ine☆☾ - specjalny fk, prowokowanie więźniów, podrzucanie broni - ctban 240 min POKEE - nadużywanie mikra - mute 180 min Rocky Balboa - kampienie w ct, rzucanie granatów, nie ogarnianie ct - ctban 180 min ✖NasNieDoginiaT✖ - obraza, nadużywanie mikra - mute 720 min Łysy z Brazzers (Kelix/skośny) - perm (NADANE) @ SK4N3RGang FMS wiedząc, że Łysy z Brazzers to rudy dodali go do gangu. Nie wiem czy coś z tym będziesz robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 @ MrWhite to nie jest rudy a przynajmniej tak nie brzmi, możliwe że modulator głosu ale nie sądzę bym poznał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 ale na jb gra taka osoba jak Łysy z Brazzers i to nie jest skosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 no gra taki gracz i to niejest skośny fabian. Może sie pomyliliście czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Rudy podszywa się pod niego proste steam id jest inne niż tego normalnego "łysego"🤷♀️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi