Irelia Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Irelia Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Olis czy jak mu tam Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Cziter, takie te obvious czity wszyscy mają, że aż mi się śmiać chce. Serwer: (Na jaki serwer zgłaszasz cheatera) Chyba Only Mirage, a może Only DD2? IP/SI(Wpisz "status" lub "amx_ip" w konsoli) w dowodach... Dowody:(Demko lub HLTV) https://www113.zippyshare.com/v/55Ml4XBt/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 31 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 https://iv.pl/image/GrqbJMf - Sory pojebało Mi się i dałem nie ten ss co trzeba, tutaj jest dobry xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Generalnie mógłbyś jeszcze podać godzinę.... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 30 minut temu, SKJ napisał: Generalnie mógłbyś jeszcze podać godzinę.... To zdjęcie masz " 20191231210459 co znaczy 2019-12-31 godzina 21:04 i 59 sec, Pozderki mordeczko 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) 14 godzin temu, SKJ napisał: Generalnie mógłbyś jeszcze podać godzinę.... A co, w powodzie bana podajesz też godzinę, w której czitował czy jak? XD @Edit Oczywiście jakbyś się nie skapnął (a pewnie tego nie zrobiłeś), to demko masz w dowodach Edytowane 2 Stycznia 2020 przez Irelia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi