BeeMay Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Nick: BeeMay Imię: Igor Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Ponieważ potrafię oceniać demka zgodnie z prawdą, jestem osobą obiektywną, która nie trzyma jednej ze stron ze względu na to, że ktoś jest w gronie moich znajomych czy tym podobne. Oceniam dokładnie tak jak jest na demku i rozpisuję to bardzo czytelnie. Potrafię również w sposób sprawiedliwy ukarać osoby łamiące regulamin. Dlaczego jeszcze? Aktualnie nigdy mimo rozpisanych demek w mojej "karierze" nie zasiadałem na stanowisku UBT więc myślę, że tutaj stanie się ten odpowiedni moment na to . Jestem również obeznany z regulaminami naszych serwerów co jedynie usprawni sprawdzanie demek oraz zdecydowanie przyda się z serwerem JB. Doświadczenie w ocenianiu demek: Opisanie kilku demek na AS + dość sporo na innej sieci serwerów. Jak długo gram w CS:GO?: W CS:GO gram od dobrych kilku lat. Aktualnie na moim koncie widnieje 1920h. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Na forum spoglądam w każdą możliwą chwile, gdy znajdę na to moment. Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198167369690/ Kontakt: TeamSpeak, Discord, Steam, PW forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 godzinę tematu napisałeś przywitanie po powrocie... Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi