ravii Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Link do steam: biegne Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/ruptak/ Nick oskarżonego: @ RupTaK Opis sytuacji: Kolega chyba regulaminu "11. Każdy major ma przestrzegać wymagań w podaniach na admina i nie robić wyjątków dla graczy." Po czym bardzo ładnie akceptuje podanie "kolegi" Serwer: Forum Dowody: ty no chyba forum ale mi się wydaje.ttt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Większość ludzi daje na nie pod podaniem i na dodatek takie coś "jednakże gracz Roginsky to wyjątek." ruptak nie mam nic do ciebie ani do roginskiego no ale bez jaj 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Skoro Pawłowi to nie przeszkadza to nie będę z tego robił problemu. Kolega będzie używał wspomagaczy to zostanie zbanowany zarówno w cs jak i na forum. Mogę zrozumieć tylko to, że jest coś takiego napisane w regulaminie. Roginski to jest wyjątek, ponieważ gość się stara, a blokadę załatwił mu kolega na jego koncie. Ja sam osobiście nienawidzę jak ktoś używa wspomagaczy, ale też nie mam 100% pewności, że oszukiwał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 "11. Każdy major ma przestrzegać wymagań w podaniach na admina i nie robić wyjątków dla graczy." w takim razie nie powinieneś przyjmować admina na stanowisko? Paweł też nie powinien OTWIERAĆ podania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 @ravii Jeżeli @ Pawelopiekun serwera akceptuje takie coś więc w czym problem? Takie sytuacje były już na arenie. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dodam, że podpunkt tyczy się również opiekunów, ponieważ pytałem bonia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 28 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Mi osobiście to nie przeszkadza, na arenie zdarzały się już takie przypadki. W kilku podaniach bonio bardzo dobrze o tym wiedział, a i tak przyjmował takie aplikacje . Skargę odrzucam, jeżeli benio tego nie chce to najzwyczajniej w świecie zabierze uprawnienia @ roginsk1x. Jeżeli ktoś się nie zgadza z moją decyzją możecie pisać skargę, nie będę płakać przy ewentualnej mojej degradacji ^.^ . Skarga została odrzucona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi