Houdini Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Houdini Imię: Bruno Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Myślę że dobrze oceniam demka chociaż od pół roku tego nie robiłem .Chciałbym spróbować swoich sił i wesprzeć UB Team. Jak długo gram w CS:GO?: Od marca 2015 Ile czasu poświęcam forum dziennie: 2h Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)7/10 Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) https://steamcommunity.com/id/faesseesa/ Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) Discord , Forum , steam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Na nie - po co te podpowiedzi mogłeś popracować nad estetyką podania - aktywnośc na forum +/- SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 16 minut temu, SchMidT napisał: Na nie - po co te podpowiedzi mogłeś popracować nad estetyką podania - aktywnośc na forum +/- SM Również jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 XD? To jakiś żart? Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Popraw aktywność na forum i będzie git. Narazie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Godzinę temu, SchMidT napisał: Na nie - po co te podpowiedzi mogłeś popracować nad estetyką podania - aktywnośc na forum +/- SM Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Na prośbę autora Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi