Sneaky Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Sneaky Nick admina:(od którego dostałeś admina) NeroN Długość bana:(Czas bana) Permanentny Data i godzina:(dostania bana) 25.12.2019 23:27 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Arenaskilla.pl Mirage/Cache 2maps Powód bana:(podany przez admina) Aimlock Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) de_Mirage Grałem sobie na serwerze wymienionym powyżej i w pewnym momencie zostałem zbanowany za używanie Aimlocka, którego oczywiście nie używałem. Jestem zaskoczony i proszę o usunięcie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeroN Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Przejrzałem demo 2 razy i faktycznie nic na nim nie widać. Podczas gry wyglądało to jak perfidny źle skonfigurowany aimlock. Proszę o Unbana dla tego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Jak dla mnie też powinien dostać ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi