Weekly Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Nick: weekly Nick admina:: RobGod Długość bana: Perm Data i godzina: 15:05 23/12/2k19 Serwer: Mirage Powód bana: : Disconnect: Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze. Admin:RobGoD Powód:aim. Mapa:(Mapa na której dostałeś bana): de_mirage Witam, Otrzymałem bana za '' aimbota '' od admina o nicku RobGod. Piszę odwołanie ze względu na to,że nie mogę się zgodzić z decyzją pana admina. Minęły 3 rundy od kiedy wszedłem na serwer,na drugiej pan Rob poszedł na spekta i po dwóch rundach stwierdził że posiadam '' aima ''. Prosiłbym o szybkie rozpatrzenie odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Nie ma w SourceBans Takiego bana, oraz na demku nie byłeś widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi