BotRyszard Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198952797743 Nick oskarżonego: rajek1910 Opis sytuacji: Admin nie reaguje, że ludzie nadużywają mikrofonu, zdradzają dane osobowe graczy, przez cześć mapy nie reaguje, że Józek z aktywnym mutem którego nie ma bo sie zbugował nie każe mu wyjść z ct. Na kolejnej mapie którą jest facebook admin przez pierwsze 2 rundy kompletnie nie reaguje po czym wychodzi. Prosiłbym o zdegradowanie tego użytkownika za tą "wpadke" oraz za https://forum.arenaskilla.pl/topic/6000-przyjetaskarga/. Serwer: JB Dowody: demko z mapy jb_new_chernobyl godzina ok 13.50 oraz mapa jb_facebook godzina 14.15. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Ja chce tylko dodać że dostałem już bana Rysiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Ja tez bylem ale w tej chwili gadalem ze skanerem bo nie mogliśmy dawac mutów banów ani nic Edytowane 23 Grudnia 2019 przez TomSoneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Nie rozumiem czemu skarga jest na mnie a nie na mnie i na TomSonka próbowaliśmy dawać muty z TomSonkiem ale nie mogliśmy z niewiadomych przyczyn mapa fb godz 14 polecam zobaczyć tam jest już wszystko muty gagi bany itp Edytowane 23 Grudnia 2019 przez rajek1910 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Był problem z mutami więc adminów nie ma co karać bo nie mieli co zrobić. Bella ciao - nadużywanie - mute 12h krejzzz - nadużywanie, obraza - mute 1d cobler - podawanie danych osobowych, nadużywanie - Ban 1d + mute 1d zwariwany wiktor - nadużywanie, obraza, bugowanie mikra - mute 3d Józek - nadużywanie, obraza, specjalne bugowanie mikra - mute 3d Kamil3k - nadużywanie - mute 12h Basznik - nadużywanie - mute 12h Wszystko do nadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi