Strusiuuu Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Nick:C1N3K Nick Oskarżonego:GetPower Opis:Gracz wielokrotnie wyzywał mnie na serwerze od złodziei. Dowody: Mapka ba_jail_farmville Godzinka 00:35 26 styczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Nie wyzywał, tylko mówił prawde, możesz tam zmienić. Więc pokłóciliśmy się tam od czegoś i mówię, że jest złodziejem, mówię to dlatego, że pewnego dnia wbiłem na serwer, zapytałem się czemu Nantarka wgl nie ma, więc gracze opdowiedzieli mi, że się zadłużył i już tu nie gra, więc ja im uwierzyłem bo sam mnie kiedyś okradł na 2k i teraz wykorzystałem tą sytuacje, tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 XDDDD? to chuj od dzisiaj do adminkow bede mowil ze to pedaly i nie bede ich obrazal tylko mowil prawde XDDD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Dobra ja się wypowiem wielokrotnie C1N3K prosił mnie czy inne osoby do pożyczenia mu jakiejś sumy fajek nieraz mu nawet dawałem i zawsze się spotykałem z odpowiedzią że odda lecz często nie oddawał lecz Admin @GetPowernie powinien się tak wypowiadać do graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Ty, no dobry jesteś gość, po pierwsze mówisz mi, że nie mam kultury, a teraz tak pięknie się wyrażasz pisząc słowo na ch? Po 2 Nie będziesz mówił pedały, ponieważ, żaden z adminów nie wykazał tego publicznie i żaden z graczy nie wie czy admini są pedałami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 A to kiedy ja wykazałem publicznie, że jestem złodziejem?XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 3 minuty temu, Multi napisał: Dobra ja się wypowiem wielokrotnie C1N3K prosił mnie czy inne osoby do pożyczenia mu jakiejś sumy fajek nieraz mu nawet dawałem i zawsze się spotykałem z odpowiedzią że odda lecz często nie oddawał lecz Admin @GetPowernie powinien się tak wypowiadać do graczy Masz rację, nie powinienem, ale jak miałem się odnosić scammer? czy co? bo wydaje mi się, że słowo złodziej jest najbardziej powszechne i znane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 1 minutę temu, C1N3K napisał: A to kiedy ja wykazałem publicznie, że jestem złodziejem?XDDD Pokazywałeś to nie oddając pożyczonych fajek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 XDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro- Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Byłem przy tej sytuacji, GetPower, racjonalne myślenie jest takie że on nie okradł graczy, tylko oni sami mu je dawali, Cinek, gdy się z kimś kłócisz próbuj robić to w troche delikatniejszy sposób niż pokazałeś to na serwerze ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 14 minut temu, DRK69 napisał: racjonalne myślenie jest takie że on nie okradł graczy, tylko oni sami mu je dawali, No niby tak, ale zapewniał graczy, że im odda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro- Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jak to sie mówi, tt może kłamać, a z tego co wiem on nigdy do ct nie chodzi, więc po tt mógł obiecać nawet nw blowjob a tego by nie zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Oboje mogą kłamać w sprawach fajek czy czegokolwiek, nie jest to po prostu dobrze sprecyzowane, że chodzi o polecenia w zasadach strażnika Generalnie potwierdzam fakt, że obaj gracze się kłócili, ale nawet nie wiem od czego się zaczęło. PS. Fakt, że @C1N3K"oszukiwał" graczy, że odda im fajki nic nie znaczy, więc nie spamcie tutaj więcej o tym, bo administracja nie odpowiada za utracone w ramach dobrowolnego oddania fajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Takie pytanie C1N3K czy admin GetPower cię jakoś jeszcze inaczej wzywał czy tylko nazwał złodziejem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @ Mr.WhiteJuż nie pamiętam ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 jak coś getpower jeszcze mowil że nie ma do ciebie szacunku i ci będzię przerywał bo do takich osób nie posiada szacunku Jeszcze takie informacje od kumplow dostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 35 minut temu, C1N3K napisał: jak coś getpower jeszcze mowil że nie ma do ciebie szacunku i ci będzię przerywał bo do takich osób nie posiada szacunku Jeszcze takie informacje od kumplow dostaje. Od kumplów xD Tak, mówiłem, że nie mam do cb szacunku i to nie informacja od "kumplów", tylko powiedziałem Ci to na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Dodam jeszcze że get power czasami się nie stosuje do terefikatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 26 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Czekam na jakieś dowody rzekomego "złodziejstwa", masz 24h na dostarczenie ich, w przeciwnym wypadku przyjmę skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 12 minut temu, Pieseł napisał: Dodam jeszcze że get power czasami się nie stosuje do terefikatora Do taryfikatora zawsze się stosuje, a jeżeli nie zauważyłeś to jest nowy. 5 minut temu, Yamakashi napisał: Czekam na jakieś dowody rzekomego "złodziejstwa", masz 24h na dostarczenie ich, w przeciwnym wypadku przyjmę skargę. Dowodów nie mam, lecz sam jestem świadkiem jak mnie okradł, może miesiąc temu wydaje mi się, że jakby się kto uprał i by to znalazł to widać jak mu przelewam 2k, mówił, że odda, a przez pare dni mówił, że nie odda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 26 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 1 minutę temu, GetPower napisał: lecz sam jestem świadkiem jak mnie okradł W takim razie to są zwykłe oszczerstwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 26 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi