Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skargunia na adminka

Udostępnij

Strusiuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wyzywał, tylko mówił prawde, możesz tam zmienić.

Więc pokłóciliśmy się tam od czegoś i mówię, że jest złodziejem, mówię to dlatego, że pewnego dnia wbiłem na serwer, zapytałem się czemu Nantarka wgl nie ma, więc gracze opdowiedzieli mi, że się zadłużył i już tu nie gra, więc ja im uwierzyłem bo sam mnie kiedyś okradł na 2k i teraz wykorzystałem tą sytuacje, tyle z mojej strony.

3 minuty temu, Multi napisał:

Dobra ja się wypowiem wielokrotnie C1N3K prosił mnie czy inne osoby do pożyczenia mu jakiejś sumy fajek nieraz mu nawet dawałem i zawsze się spotykałem z odpowiedzią że odda lecz często nie oddawał lecz Admin @group-csgo.pngGetPowernie powinien się tak wypowiadać do graczy 

Masz rację, nie powinienem, ale jak miałem się odnosić scammer? czy co? bo wydaje mi się, że słowo złodziej jest najbardziej powszechne i znane.

Oboje mogą kłamać w sprawach fajek czy czegokolwiek, nie jest to po prostu dobrze sprecyzowane, że chodzi o polecenia w zasadach strażnika :) 

Generalnie potwierdzam fakt, że obaj gracze się kłócili, ale nawet nie wiem od czego się zaczęło.

PS. Fakt, że @C1N3K"oszukiwał" graczy, że odda im fajki nic nie znaczy, więc nie spamcie tutaj więcej o tym, bo administracja nie odpowiada za utracone w ramach dobrowolnego oddania fajki :) 

35 minut temu, C1N3K napisał:

jak coś getpower jeszcze mowil że nie ma do ciebie szacunku i ci będzię przerywał
bo do takich osób nie posiada szacunku

Jeszcze takie informacje od kumplow dostaje.

Od kumplów xD

Tak, mówiłem, że nie mam do cb szacunku i to nie informacja od "kumplów", tylko powiedziałem Ci to na serwerze.

12 minut temu, Pieseł napisał:

Dodam jeszcze że get power czasami się nie stosuje do terefikatora 

Do taryfikatora zawsze się stosuje, a jeżeli nie zauważyłeś to jest nowy.

5 minut temu, Yamakashi napisał:

Czekam na jakieś dowody rzekomego "złodziejstwa", masz 24h na dostarczenie ich, w przeciwnym wypadku przyjmę skargę.

Dowodów nie mam, lecz sam jestem świadkiem jak mnie okradł, może miesiąc temu wydaje mi się, że jakby się kto uprał i by to znalazł to widać jak mu przelewam 2k, mówił, że odda, a przez pare dni mówił, że nie odda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności