CoobleR Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Mój steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198324900875/ Steam oskarżonego : https://steamcommunity.com/id/Ciosek/ Nick oskarżonego : Piotrek Treść : Dziś (17.12.2019) na mapie jb _facebook około godziny 21:30 podczas zabawy w "Państwa Miasta" gracz, który jest adminem bedąć nieżywym udzielił odpowiedzi dla żartu. Z czego mi wiadomo żeby być adminem trzeba mieć skończone 15 lat oraz posiadać mutację głosu. Oskarżony niestety według zasad nie kwalifikuje się na bycie administratorem. Występuje o chwilowe wstrzymanie admina dla tego gracza, aż do posiadania wszystkich potrzebnych cech. Dowody : Demo z gry 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Byłem na tej mapie i co do tej "podpowiedzi" się zgadzam, ale co mają wymaganie do wieku Cioska? Otrzymał go jeszcze kiedy był inny regulamin, co oznacza raczej brak degradacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Co Do podpowiedzi to się zgodzę. Ale od Cioska i jego wieku to mi wara, najmłodszy z nich a najmadrzejszy 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 bylem dlaczego niby mial by dostac wstrzymanie jezeli umie adminowac i mial admina przez zmiana regulaminu majora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 @Ciosekchciał mi to powiedzieć na ts3 lecz jest 2headem i ma te same przyciski do rozmowy więc odwalił maniane fujka. (po chwili przeprosił za swoje zachowanie) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaSaGnA Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, ravii napisał: @Ciosekchciał mi to powiedzieć na ts3 lecz jest 2headem i ma te same przyciski do rozmowy XDD tej no to chyba info na ts XD A co do wstrzymania admina to się nie zgodzę, dlaczego mialby go stracić? Edytowane 17 Grudnia 2019 przez LaSaGnA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) 13 minut temu, ravii napisał: @Ciosekchciał mi to powiedzieć na ts3 Czyli chciał ci dać info na ts? To nie pierwsza sytuacja kiedy ciosek i ravii siedzą razem na ts i grają razem na jb czyli info jest niewykluczone Edytowane 17 Grudnia 2019 przez rajek1910 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 2 minuty temu, rajek1910 napisał: Czyli chciał ci dać info na ts? To nie pierwsza sytuacja kiedy ciosek i ravii siedzą razem na ts i grają razem na jb czyli info jest niewykluczone 9 minut temu, LaSaGnA napisał: XDD tej no to chyba info na ts XD A co do wstrzymania admina to się nie zgodzę, dlaczego mialby go stracić? Nie chciałem dać infa ponieważ @raviibył prowadzącym, chciałem powiedzieć mu to na tsie tym '' śmiesznym głosem '' ale pomyliłem przyciski odpowiadający gracz i tak nie skorzystał z mojego błędu. Skarga jak najbardziej słuszna i jestem gotowy przyjąć karę, jedyne co mi pozostało to przeprosić was wszystkich za taki debilny błąd. Obiecuję że nigdy więcej to się nie powtórzy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Skarga została przyjęta. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi