RUMUN_Andrzej Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) Link do steam: Rumun Andrzej Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198414988477/ Nick oskarżonego: @ B1azik Opis sytuacji: admin mowi graczowi zeby sie zabil + rozprasza i przeszkadza podczas grania i prowokuje Serwer: only mirek Dowody: demo okolo 17:50 + @Ciosek Edytowane 13 Grudnia 2019 przez RUMUN_Andrzej zly czas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Potwierdzam, nie ugralem rundy i admin do mnie powiedział '' zabij się '' później miałem clutha 1v5 i admin krzyczał na mikrofonie do mnie '' cele mapy '' po rundzie mu napisałem czy mógłby być cicho jak mam clutha to tłumaczył się tylko tym że jest adminem i tak może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Admin daje bardzo dobry przykład widzę. Nie masz prawa przeszkadzać graczom w trakcie rozgrywki i jeszcze rozkazywać co mają robić. (chyba, że na prawde trafi się debil jakiś-- bez obrazy XD) Jeżeli gracz, który gra clutha 1v3 1v4 itd. jest świadomy, że nie da rady zrobić celów mapy może a raczej ma prawo safe zrobić :)) 4 godziny temu, Ciosek napisał: tłumaczył się tylko tym że jest adminem i tak może Powinien wiedzieć co może a co nie czytając regulamin? @ Termii rób coś z tym fantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 @ B1azikPopełnił błąd i muszę z nim porozmawiać. Admin powinien dawać przykład innym a nie utrudniać podczas czerpania przyjemności z gry skarga słuszna. 21 godzin temu, Sadystka napisał: Admin daje bardzo dobry przykład widzę. Nie masz prawa przeszkadzać graczom w trakcie rozgrywki i jeszcze rozkazywać co mają robić. (chyba, że na prawde trafi się debil jakiś-- bez obrazy XD) Jeżeli gracz, który gra clutha 1v3 1v4 itd. jest świadomy, że nie da rady zrobić celów mapy może a raczej ma prawo safe zrobić :)) Powinien wiedzieć co może a co nie czytając regulamin? @ Termii rób coś z tym fantem Nie układaj mi życia! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi