Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na Bravoo

Udostępnij

rajek1908

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/rajek1910/

Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/profiles/76561198271502501/

Nick oskarżonego: @ Bravooo
Opis sytuacji: Ludzie się wyzywają nadużywają mikrofonu a adminek nie reaguje 
Serwer: dr1
Dowody: Mapa z deathrun_italyrats coś tam koło 18:00

1 minutę temu, Bravooo napisał:

I gdy skończyła się mapa napisałem do major admina jak mam potraktować to co robili gracze na serwerze.

15 minut temu, Bravooo napisał:

Na początku mapy jak wbiłem miałem afka i usłyszałem tylko część wiec dałem ostrzeżenie a muta za nadużywanie nie dałem bo nie wiedziałem jak to potraktować 

Jakoś kanapka wyzywał po rodzicach miałeś to gdzieś.

Gościu masz admina i nie wiesz co robić więc musisz pisać do majora bo sam nie umiesz ogarnąć?XD

Godzinę temu, rajek1910 napisał:

Jakoś kanapka wyzywał po rodzicach miałeś to gdzieś.

Gościu masz admina i nie wiesz co robić więc musisz pisać do majora bo sam nie umiesz ogarnąć?XD

Ty ale czego nie rozumiesz ze miałem afka i słyszałem tylko cześć wiec dalem ostrzezenie a poza tym umiem ogarnąć sam tylko nie wiedziałem jaki powód dać bo można to inaczej odbierac XD i niewiedzialem jaki powód dać

Edytowane przez Bravooo

Dla mnie ta skraga nie powinna być złożona na administratora, tylko jak coś to n a gracza o nicku Zimna Kanapka, administrator Bravooo jak widać na demku ostrzegł gracza, bo po wbiciu na serwer admina Zimna Kanapka tylko 1-2 razy obraził i Bravoo go ostrzegł za to więc tą skargę można już zamknąć nadając mute Zimnej Kanapce na 180 min za obrażanie i kulture. Dziękuję :D

• Smutne. 1

16 minut temu, Tetsuya napisał:

Dla mnie ta skraga nie powinna być złożona na administratora, tylko jak coś to n a gracza o nicku Zimna Kanapka, administrator Bravooo jak widać na demku ostrzegł gracza, bo po wbiciu na serwer admina Zimna Kanapka tylko 1-2 razy obraził i Bravoo go ostrzegł za to więc tą skargę można już zamknąć nadając mute Zimnej Kanapce na 180 min za obrażanie i kulture. Dziękuję :D

No właśnie obrażił 1-2 razy gracza bravoo ale obrażał też innych graczy i co chwile gracz Zimna Kanapka mówi przepraszam bravoo a bravoo zamiast dać mu muta to ma to gdzieś więc lol ? XD

11 minut temu, rajek1910 napisał:

No właśnie obrażił 1-2 razy gracza bravoo ale obrażał też innych graczy i co chwile gracz Zimna Kanapka mówi przepraszam bravoo a bravoo zamiast dać mu muta to ma to gdzieś więc lol ? XD

Nie wyzwał mnie ani razu zimna kanapka ten 1-2 razy to były wszystkie obrazy dostal ostrzeżenie i powiedział sory bravooo i byl spokojny juz i nie wyzywał po tym sory bravooo dostał ostrzeżenie to za co mialem mu dac muta za to że mnie przeprosił 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności