Joski Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Nick: Joski Nick admina: Domyślam się, że xBonio. Długość bana: Nie wiem to jest ban na sb. I nie wiem na ile dostałem. Data i godzina 23.01.2019 nie wiem o której godzinie. Powód bana: Nie został podany powód. Mapa: SB. Wraz z @ Tomb Raider :* dostaliśmy bany na sb nawet nie wiem za co.. xD a tomb już dostał ub a ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Widocznie zasłużyłeś Szczerze? To sam nie wiem za co, nie podał powodu :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Dobra już dostałem unbana. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi