ReT Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) Nick: ReT Nick oskarżonego: Ciosek Opis sytuacji:Admin ma vaca na innym koncie Serwer: 2maps Dowody: https://steamcommunity.com/id/wdsadasdas/ a tu temat jak się przyznał, że konto należy do niego https://forum.arenaskilla.pl/topic/4149-przyjetaskarga-na-admina/ https://forum.arenaskilla.pl/topic/6438-przyjete-podanie-na-admina-ciosek/ Edytowane 4 Grudnia 2019 przez ReT 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Majorzy którzy mnie przyjmują na admina są w 100% świadomi o tym że miałem vaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 @ReT Nie nudzi się już wam to? Macie jakąś spinę z daną osobą, i już piszecie skargi aby stracił wszystkie uprawnienia jakie ma na danych serwerach, bo kiedyś miał VAC'a .. już kolejna osoba i zapewne nie ostatnia.. Ciosiu trzym się tam, . Ps. Spamik mody sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 @ T0M3Knic nie mam do cioska ale co on jest jakiś wyjątkowy, że inni dostają za to degrady a on ma nie dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Teraz, ReT napisał: @ T0M3Knic nie mam do cioska ale co on jest jakiś wyjątkowy, że inni dostają za to degrady a on ma nie dostać? Z tego co pamiętam, już przynajmniej raz dostał za to DENGU, i jakoś znowu powrócił, więc wniosek jest taki, że pomimo VAC'a dani M@, O@ go chcą jako admina na serwerach na których mają większe uprawnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 3 minuty temu, T0M3K napisał: Z tego co pamiętam, już przynajmniej raz dostał za to DENGU, i jakoś znowu powrócił, więc wniosek jest taki, że pomimo VAC'a dani M@, O@ go chcą jako admina na serwerach na których mają większe uprawnienia wcześniej na 2maps był inny opiekun, a po za tym regulamin chyba jest po to aby przeszczegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) Skończcie spamić..... @ X-VexSo-Xpodejmie ostateczną decyzję Edytowane 4 Grudnia 2019 przez SK4N3R prośba SKJ o edycję postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 18 godzin temu, Ciosek napisał: Majorzy którzy mnie przyjmują na admina są w 100% świadomi o tym że miałem vaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi