Kopek Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nick: @ KopuS Nick oskarżonego @ Ciosek Opis sytuacji: Admin Miał vaca na innym koncie Serwer: Only awp Dowody: https://steamcommunity.com/id/wdsadasdas/ 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 To konto nie jest moje ponieważ je sprzedałem a typ który kupił konto dostał vaca a nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 @ Ciosek masz na to dowody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Niemam, ale nie byłbym taki głupi żeby składać podanie jak miałem vaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Przykro mi ale nie masz dowodów na to że sprzedałeś konto, jeżeli ktoś się ubiega o stanowisko admina to nie mógł mieć nigdy blokady vac dengu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi