VexSo Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Propozycja to: Jak w tytule tematu. (Modyfikacja) Treść: Więc, chciałbym zaproponować możliwość zmiany wyświetlanej rangi przy naszym nicku samemu. Moim zdaniem opcja była by przydatna, gdyż nie było by trzeba pisać do Bonia na pw tylko wystarczyło by wejść sobie w ustawienia i zmienić ją samemu. Myślę że jest to mała rzecz i zbędna ale zawsze jakiś dodatek i w jakimś stopniu urozmaicenie. Wiem że nie jest to rzecz pierwszej potrzeby lecz tak jak pisałem wyżej, opcja by była w jakimś stopniu przyjemna i bardziej wygodna myślę że dla "zwykłego użytkownika" jak i Właściciela, niż forma taka jaka jest aktualnie.Według mnie jeżeli już ta propozycja miała by wejść w życie to dobrze by było że jest coś takiego że rangę można zmienić,np Raz na Miesiąc, ponieważ wtedy było by można uniknąć spamu zmianą wyświetlanej rangi. Ode mnie to tyle, Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Wszystko fajnie, tylko problem w tym, że nie ma pluginu na to. @ Avgariatszukał już rozwiązań, bo było wiele próśb na CB czy gdziekolwiek i jak na razie nie ma takiej opcji. Jak znajdzie się taki plugin wtedy będzie można pomyśleć. Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi