ravii Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Link do steam: jeszcze czego Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198815395212/ Nick oskarżonego: Józek Opis sytuacji: mut na 60 za nadużywanie na "dwóch pełnych mapach" XD? Serwer: JB Dowody: @xKacpersky 20:15 cloudsy oraz urwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Nadużywałeś pomimo upomnień Twoje rozmowy z xKacpersky niedotyczyły rozgrywki, a buzia się wam nie zamykała. Jak chcesz pogadać z tym owo kolegą to idźcie na teamspeak'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 To czemu Kacper nie dostał muta? Czy wiesz że w tym momencie faworyzujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 (edytowane) 4 minuty temu, ravii napisał: To czemu Kacper nie dostał muta? Czy wiesz że w tym momencie faworyzujesz? Niedostał gdyż on później już sie opanował Jeszcze co jakiś czas można coś tam powiedzieć ale nie cały czas Edytowane 27 Listopada 2019 przez Jozek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Potwierdzam ja gadałem cały czas coś do raviego a on mi tylko odpowiadał i on dostał muta a ja nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Jeżeli admin daje muta dla jednej osoby a dwie "nadużywały" to dlaczego nie daje dla drogiej to podchodzi pod faworyzacje... Taki przykład @ Jozekjeżeli jeden gracz prowokuje drogiego a drogi odpowiada z agresja to dajesz mute obu jednemu za prowokacje a drugiemu za brak kultury żeby nie było faworyzacji tak z doświadczenia mówię.. W tej sytuacji jeżeli obydwoje graczy gadało to dajesz obu mute na tyle samo żeby unikać takich sytuacji. Modzi tylko chciałem dać radę dla nowego admina przepraszam jeżeli uważacie to za spam :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 2 godziny temu, RUMUN_Andrzej napisał: Jeżeli admin daje muta dla jednej osoby a dwie "nadużywały" to dlaczego nie daje dla drogiej to podchodzi pod faworyzacje... Taki przykład @ Jozekjeżeli jeden gracz prowokuje drogiego a drogi odpowiada z agresja to dajesz mute obu jednemu za prowokacje a drugiemu za brak kultury żeby nie było faworyzacji tak z doświadczenia mówię.. W tej sytuacji jeżeli obydwoje graczy gadało to dajesz obu mute na tyle samo żeby unikać takich sytuacji. Modzi tylko chciałem dać radę dla nowego admina przepraszam jeżeli uważacie to za spam :v No spoko dzk ale jeśłi sie poprawił kacper po ostrzeżeniu to moim zdaniem niezasłużył na mute el jednak może się myle i będe wiedział na następny raz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 gracz występujący o admina powinien mieć regulamin w małym paluszku lelz teraz tak samo jak @Archmagedał źle bana to teraz ten faworyzuje... dengu heh 1 1 Nic nie wnosisz do tematu, spam. Przez Mikru, 28 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Jeśli oboje nadużywali mikro to powinieneś obydwu zmutować a nie tylko 1? Widać że admin nie zna regulaminu, dlatego też sprawę admina zostawiam @ SK4N3R ( Tak generalnie przewinienia typu nadużywanie czy coś po 1 mapie się resetuje także, widać jakie admin ma pojęcie xD) A co do Skargi to słuszna! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi